add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcomment-question-outlinecomment-write-outlinecookieediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-atesloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpicturequestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play
Blog

Beyti Güler Efsanesi - Beyti Güler'in İş Hayatı

"Bu işte bütün dünya adımı duydu. Bu, şimdiki uzaya giden insanın mutluluğu neyse, ufacık dükkanda benim de mutluluğum o".

Beyti Güler Efsanesi - Beyti Güler'in İş Hayatı
Paylaş

"Bu işte bütün dünya adımı duydu. Bu, şimdiki uzaya giden insanın mutluluğu neyse, ufacık dükkanda benim de mutluluğum o"

Üç kuşaktır ayakta kalmayı başaran Güler ailesi, en üst kalitede et hazırlayan bir restoranı yönetiyorlar.

Küçükçekmece'de kurduğu ve birlikte işlettikleri et lokantasını, Florya'nın şık bir caddesinde 11 yemek salonlu, 5 mutfaklı dev bir villaya taşıyan Beyti Güler, bugün ilerleyen yaşına rağmen hala her gün işinin başında. İki oğlu onun üzerindeki yükün bir bölümünü paylaşıyor.

Yurt dışında veya yabancı misafirlerin Türkiye'deki Türk mutfağını tanıtmak için ilk akla gelen isimlerden biri oldu. Hatta Beyti'ye adını verdi. Üstelik fiyatları da normal kebaçılar ile hala aynı.

Beyti Güler'in restoranı adeta et üzerine bir gastronomi müzesi olarak geçiyor.

 

Kısık Ateş
Kısık AteşModerator

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz
Yorum bırakmak için önce giriş yapın

Benzer Yazılar

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal SevinçEKS Mutfak - Kurucu Şefi
Turizm Gastronomisinde Eğitimin Önemi

İyi bir şef olmanın ilk adımı, işinde usta şeflerden alınan gastronomi eğitimleri ve öğretilen tekniklerdir.

Oytun Dağlı
Oytun DağlıYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Geliştirme Demo Şefi
Kariyer Seçiminde Kritik Soru: Restoran mı? Otel mi?

Kariyerime nerede devam etmeliyim?

Murat Aslan
Murat AslanBig Chefs Mutfak Koordinatörü
Benim İçin "Kısık Ateş" Nedir?

Gastronomik anlamda özellikle gençler için çok büyük bir nimet.. Kısık Ateş'te çok güzel pişeceksiniz :)