add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcomment-question-outlinecomment-write-outlinecookieediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-atesloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpicturequestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play
Blog

Hazer Amani - Takım Olmak ve Doğru Ekip

“Takımının en zayıf halkası kadar güçlüsün.” Bu işi bir bütün olarak düşünmek gerek. Mutfakta yemek yapanından, servisine; kasada duran elemanından, hostesine kadar herkes aslında aynı takımın oyuncusu.

Hazer Amani - Takım Olmak ve Doğru Ekip
Paylaş

Bu işi bir bütün olarak düşünmek gerek. Mutfakta yemek yapanından, servisine; kasada duran elemanından, hostesine kadar herkes aslında aynı takımın oyuncusu.

 

Gastronomi sektöründe takım olmanın ve doğru bir ekiple çalışmanın önemini Hazer Amani’den dinliyoruz.

Kısık Ateş
Kısık AteşModerator

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz
Yorum bırakmak için önce giriş yapın

Benzer Yazılar

Murat Aslan
Murat AslanBig Chefs Mutfak Koordinatörü
Benim İçin "Kısık Ateş" Nedir ?

Gastronomik anlamda özellikle gençler için çok büyük bir nimet.. Kısık Ateş'te çok güzel yanacaksınız ve pişeceksiniz :)

Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Gastronomi Dünyasını Keşfedin!

Uzman şeflerden tavsiyeler, en lezzetli tarifler, püf noktaları, lezzet durakları ve mutfakta hayatınızı kolaylaştıracak her şey...

Hazer Amani
Hazer AmaniChef Partner
Ben Hazer Amani. Ben de Kısık Ateş'teyim

Kısık Ateş'te geleneksel yemeklerimizi ve dünya gastronomi literatürüne girmiş klasiklerin gerçekten ne olduklarından bahsedeceğiz.