add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upbookmark-filledbookmarkcancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcoffeecomment-question-outlinecomment-write-outlinecookieediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-atesloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpicturequestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play
Blog

İstanbul Aydın Üniversitesi Osmanlı Mutfağı Sunumu İle Sirha 2018'de

Emre Erguvan ile Sirha 2018.

İstanbul Aydın Üniversitesi Osmanlı Mutfağı Sunumu İle Sirha 2018'de
Paylaş

Aydın Üniversitesi Gastronomi Bölümü'nden Emre Erguvan ile Sirha 2018'de nefis mutancana, helatiye tatlısı ve ekşi maya ekmeği yaptık. Tarifler ve püf noktalar için videomuzun tamamını izlemenizi öneririz.

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz
Yorum bırakmak için önce giriş yapın

Benzer Yazılar

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Hindi Göğüs Eti Nasıl Daha Lezzetli Yapılır?

Sirha 2018'de Ünal Sermet bu konuya açıklık getiriyor, kaçırmayın.

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Çiğdem Seferoğlu'nun Sirha İstanbul 2018'de Yaptığı Muhteşem Brunch
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Ömür Akkor'un Sirha 2018'de Yaptığı Muhteşem Türk Mezeleri

Şef Ömür Akkor'dan unutulmaz meze tarifleri.