Aydın Üniversitesi Gastronomi Bölümü'nden Emre Erguvan ile Sirha 2018'de nefis mutancana, helatiye tatlısı ve ekşi maya ekmeği yaptık. Tarifler ve püf noktalar için videomuzun tamamını izlemenizi öneririz
17.01.2019Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.
İlk anda dondurma gibi algılansa da onu dondurmadan ayıran birçok özelliğe sahiptir. Sorbenin geçmişi de dondurmadan daha eskilere dayanır. Dondurmanın da en önemli özelliği içerisinde süt ve yumurta oluşudur.
2014 yılında yapmış olduğum 5 günlük kısa seyahatimde bazı kahve dükkanlarıyla ilgili gözlemlerim oldu, bunları
Ömür Akkor'un Sirha 2018'de yaptığı muhteşem Türk mezelerinin tarifleri ve püf noktaları için videomuzun tamamını izlemenizi öneririz