Blog

Okan Üniversitesi ‘Seyahat ve Yemek’ Semineri - Ömür Akkor

Gastronomi tutkunlarını yakından ilgilendirecek samimi bir sohbet gerçekleştirdik...

Okan Üniversitesi ‘Seyahat ve Yemek’ Semineri - Ömür Akkor
Paylaş
  • 8B
  • 33
  • Kaydet

Ömür Akkor ve Kısık Ateş ekibi olarak İstanbul Okan Üniversitesi Gastronomi Bölümü'ne konuk olduk. Kendisi öğrencilere 'Seyahat ve Yemek' konulu bir seminer verdi.

Seyyahlığın, yemek kültürünün, gastronomi tarihinin, ürünlerimizin öneminin, Anadolu'nun tüm noktalarında ki değerlerimizin tek tek altını çizdi ve gelecek nesil şeflere harika tavsiyelerde bulundu...

Vakit ayırıp izleyebileceğiniz nitelikte olan özellikle gastronomi meraklılarının mutlaka dinlemesi gereken semineri sizler için yayınlıyoruz, bizce kaçırmayın...

Tamamı için videomuzu tıklayın ve aynı zamanda abone olmayı unutmayın!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Yazılar

Murat Aslan
Murat Aslan
Big Chefs Mutfak Koordinatörü
Bir Lokma Hayat

Bir Lokma Hayat

19 Aralık 2017

Yemek gibidir hayat!

12B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Turizm Gastronomisinde Eğitimin Önemi

İyi bir şef olmanın ilk adımı, işinde usta şeflerden alınan gastronomi eğitimleri ve öğretilen tekniklerdir.

14B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Profesyonel Mutfaklarda Kişisel Gelişimin Önemi

Hayal kurmaktan korkmayın. Çünkü hayal gücü insanın en önemli silahıdır!

12B Görüntüleme