Blog

Pastacılığın Sektördeki Yeri

Bu işi gerçekten yapmak isteyenler için...

Pastacılığın Sektördeki Yeri
Paylaş

Usla Akademi’nin eğitmen şeflerinden Gizem Gedik ve Tuğçe Mina Saraç ‘’Pasta ve Ekmek’’ üzerine verdikleri eğitimlerde neler yaptıklarını anlatıyor.

Pastacılık gastronominin en büyük yapı taşlarından birtanesidir.

Gastronomi ise, son zamanlarda sadece yemek yemek değil, keyif alarak ve sosyalleşerek kullanılan bir alandır. Günümüzde her şey çok çabuk değişiyor ve gelişiyorken onlar her şeyi yakından takip ederek, ekip işiyle yapılan muhteşem lezzetler yaratıyorlar.

Gizem ve Tuğçe şeflerden, gastronomi sektörü ve yaptıkları iş hakkında görüşlerini aldık.

Sizler de bu işi gerçekten yapmak isteyenlerdenseniz, videomuzu izleyerek fikir alabilirsiniz...

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz
0 / 1000

Benzer Yazılar

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal SevinçEKS Mutfak - Kurucu Şefi
Turizm Gastronomisinde Eğitimin Önemi

İyi bir şef olmanın ilk adımı, işinde usta şeflerden alınan gastronomi eğitimleri ve öğretilen tekniklerdir.

5B
Rafet İnce
Rafet İnceNG Grup Gastronomi Direktörü
Profesyonel Mutfaklarda Kişisel Gelişimin Önemi

Hayal kurmaktan korkmayın. Çünkü hayal gücü insanın en önemli silahıdır!

3B
Oytun Dağlı
Oytun DağlıUzay Pastanesi Mutfak Koordinatörü
Kariyer Seçiminde Kritik Soru: Restoran mı? Otel mi?

Kariyerime nerede devam etmeliyim?

6B