Blog

Pastacılığın Sektördeki Yeri

Bu işi gerçekten yapmak isteyenler için...

Pastacılığın Sektördeki Yeri
Paylaş
  • 8B
  • 35
  • Kaydet

Usla Akademi’nin eğitmen şeflerinden Gizem Gedik ve Tuğçe Mina Saraç ‘’Pasta ve Ekmek’’ üzerine verdikleri eğitimlerde neler yaptıklarını anlatıyor.

Pastacılık gastronominin en büyük yapı taşlarından birtanesidir.

Gastronomi ise, son zamanlarda sadece yemek yemek değil, keyif alarak ve sosyalleşerek kullanılan bir alandır. Günümüzde her şey çok çabuk değişiyor ve gelişiyorken onlar her şeyi yakından takip ederek, ekip işiyle yapılan muhteşem lezzetler yaratıyorlar.

Gizem ve Tuğçe şeflerden, gastronomi sektörü ve yaptıkları iş hakkında görüşlerini aldık.

Sizler de bu işi gerçekten yapmak isteyenlerdenseniz, videomuzu izleyerek fikir alabilirsiniz...

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Yazılar

Murat Aslan
Murat Aslan
Big Chefs Mutfak Koordinatörü
Bir Lokma Hayat

Bir Lokma Hayat

19 Aralık 2017

Yemek gibidir hayat!

12B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Turizm Gastronomisinde Eğitimin Önemi

İyi bir şef olmanın ilk adımı, işinde usta şeflerden alınan gastronomi eğitimleri ve öğretilen tekniklerdir.

14B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Profesyonel Mutfaklarda Kişisel Gelişimin Önemi

Hayal kurmaktan korkmayın. Çünkü hayal gücü insanın en önemli silahıdır!

12B Görüntüleme