Kısık Ateş
Duydunuz Mu?

Creative People “Talks & Hospitality Awards 2024’’

Creative People “Talks & Hospitality Awards 2024”, bu yıl Sözen Group tarafından ilk kez düzenlendi. Etkinlikte ödül alan restoranlar ve şefler kimlerdi? Seçkin jüri üyeleri kimlerden oluşuyordu? Hepsi ve daha fazlası için yazımızı incelemeyi unutmayın!

Creative People “Talks & Hospitality Awards 2024’’
Paylaş
  • 1B
  • 8
  • Kaydet

Creative People “Talks & Hospitality Awards 2024’’

Gastronomi profesyonellerinin bilgi birikimiyle oluşturulan yaratıcı ve geliştirici projelerin taçlandırıldığı Creative People “Talks & Hospitality Awards 2024”, sektörün önde gelen firmalarından Sözen Grup tarafından bu yıl ilk kez Gastronemetro’da düzenlendi.

Yayın hayatında FoodinLife dergisini her ay sektörün ihtiyaçlarına cevap vermek üzere hazırlayan Sözen Group, gastronomi dünyasındaki gelişmeleri takip eden profesyonellere önemli bir kaynak sunarak sektöre katkıda bulunuyor. 20 yılı aşkın süredir Türk gastronomisine emek veren, ağırlama sektörü ve turizme önemli yatırımlar yapan grup, yarattığı dünyaca ünlü Türk markası Gastromasa ile sektörde büyük bir etki sağlıyor. Ayrıca, geçtiğimiz yıl sonunda uluslararası gastronominin en prestijli rehberlerinden biri olan Gault & Millau'yu Türkiye'ye kazandırarak, Türk mutfağının zenginliğini ve çeşitliliğini uluslararası arenada tanıtmayı amaçlıyor.

Gastronomi ve ağırlama sektörüne farklı bakış açıları kazandırmak, yenilikçi ve etkileyici çalışmaları onurlandırmak amacıyla, Türkiye’nin ilk gastronomi keşif platformu olan Gastronometro’da 24 Ekim 2024 akşamı gerçekleşen ödül töreninde gastronomi tutkunları bir araya geldiler. Birçok farklı kategoride ödüllerin dağıtıldığı gecede, gastronomi dünyasında fark yaratan projeler, yaratıcı yaklaşımlar ve sürdürülebilir uygulamalar ön plana çıktı. Bu özel gece, gastronominin sadece bir lezzet deneyimi değil, aynı zamanda kültürel ve sosyal bir iletişim aracı olduğunu vurgulayarak, sektördeki en iyi uygulamaların ve yaratıcı zihinlerin tanınmasına olanak tanıdı.

Jüriler;

  • Gökmen Sözen - Sözen Group CEO
  • Vedat Başaran - Türk Yemek Tarihçisi & Şef
  • Aslı Pasinli - İyi Gelecek (Good Future) Sürdürülebilir Danışmanlığı Kurucusu & CEO
  • Sadettin Cesur - TUM / TRU Hospitality (IST Airport) CEO
  • Gonca Karakaş - Effect BCW CEO
  • Reha Arar - Net Holding Kurulu Üyesi & Gurme Yazar
  • Yelda İpekli - Stratejik Pazarlama & Marka Yönetim Uzmanı
  • Teoman Hünal - beIN Gurme TV Programı Sunucusu & Seyahat Yazarı
  • Nihat Karaköse - Sonat Managemet Consultancy Yönetim Kurulu Başkanı
  • Defne Tüysüzoğlu - Le Cordon Bleu Türkiye Direktörü
  • Niso Adato - Şans Restaurant Sahibi
  • Reha Tartıcı - Gastronomi & Mutfak Kültürü Yazarı
  • Memet Özer - TV Programcısı & Şef
  • Faruk Şüyün - Ekonomi Gazetesi Yazarı
  • Songül Hatısaru - Gazeteci
  • Oğul Türkkan - Yiyecek & İçecek Uzmanı
  • Emrah İnce - Yeni Çiftçi Kurucusu
  • Ebru Erberdi - 7Catering Kurucusu
  • Orkun Bulut - Milliyet Gazetesi Yazarı
  • Sermet Severöz - Danışma, Lüks Seyahat & Yaşam Tarzı Köşe Yazarı
  • Ebru Erke - Hürriyet Gazetesi
  • Moshe Aelyon - Creatice Director

Bu özel gecede ödül alan isimlere ödüllerini yine çok değerli sektör profesyonelleri takdim etti.

Ödül Alan İsimler;

  • Çevre Dostu Restoran Ödülü

Casa Lavanda - Emre Şen

  • Kültürel Miras Ödülü

Ömür Akkor - Türk Mutfağı Araştırmacısı

  • Sommelier Ödülü

Süleyman Şen - Wine Director, Sunset Grill Restaurant

  • Yılın Pastry Şefi Ödülü

Ghislain Gaille - Vakko Patisserie Pasta Şefi

  • Profesyonel Outside Catering Ödülü

Carlo Bernardini Fine Catering & Events

  • Yenilikçi ve Sürdürülebilir Ödülü

Tariria Sanat, Kültür ve Gastronomi Merkezi

  • Dijital Pazarlamada En İyi Restoran Ödülü

OD Urla - Osman Sezener

  • Gurme Market Ödülü

Eataly - Claudio Chinali

  • Miksoloji Ödülü

Mikla - Kadir Özdil

  • Tasarım Şehir Oteli Ödülü

Rixos Tersane - Çetin Pehlivan

  • Restoran Yatırımcısı Ödülü

Doğuş Hospitality

  • Butik Otel Ödülü

Argos

  • Çıkış Yapan Şef Ödülü

Cenk Debensason - Arkestra Kurucu Ortağı & Şefi

  • Medyada Yaratıcı Yemek Tarifi Ödülü

Arda Türkmen TV Programcısı & Şef

  • Modern İstanbul Mutfağı Ödülü

Biz İstanbul

  • Modern Türk Mutfağı Restoranı Ödülü

Tuğra Restaurant

  • Turizmde Fark Yaratan Tatil Oteli Ödülü

Dmaris - Dilara Yurttutan

Hillside - Özgür Aktaş

  • Food & Beverage AVM Ödülü

Zorlu

  • Food & Beverage Müdürü Ödülü

Oğuz Vardar - Hilton Bosphorous F&B Direktörü

Erman İşlek - Maxx Royal Kemer F&B Direktörü

  • Anadolu Mutfak Kültürü Ödülü

Doğa Çitçi - MSM, Mutfak Sanatları Merkezi Koordinatörü

Sinem Özler - Seraf Restaurant Şefi

Umut Karakuş - Muutto Kurucusu & Şefi

  • İlham Veren Şef Ödülü

Fatih Tutak - Türk Fatih Tutak Kurucusu & Ortağı

Maksut Aşkar - Neolokal Kurucu Ortağı & Şefi

Aret Sahakyan - Maçakızı Şefi

  • Destinasyon Ödülü

Hiç Urla

Od Urla

Urla Vino Locale

Narimor Urla

Teruar Urla

  • Uluslararası Marka Ödülü

Sakhalin - Vladimir Mukhin

Hakkasan - Zeynel Yılmaz

Madhu - Soner Kesgin

Zuma - Emrah Orak

Roka - Suna Hakyemez

Sankai By Nagaya

  • Yerel Üretici Dostu Restoran Ödülü

Telezzüz - Birant Sezgin

Alaf Kuruçeşme - Murat Deniz Temel

Çiy - Damla Uğurtaş

Hodan - Çiğdem Seferoğlu

Mürver - Mevlüt Özkaya

  • Modernize Lezzetler Ödülü

Nazende - Uluç Sakarya

Trilye - Süreyya Üzmez

Yalova Restoran - Ertuğrul Sürgit

Fauna - İbrahim Tuna

7Mehmet - Mehmet Akdağ

Horasan - Ahmet Horasan

Creative People Talks & Hospitality Awards 2024 özel gecesinde ödüller, değerli jürilerin tarafsız değerlendirmeleri sonucu sahiplerini buldu. Biz de Kısık Ateş ekibi olarak bu özel gecede yer aldık ve gastronomi dünyasındaki bu önemli buluşmanın bir parçası olmaktan mutluluk duyduk!

Kaynakça: https://www.creativepeople.com.tr/

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Etkinlikler

Ankara Coffee Festival 2017

Ankara Coffee Festival, keyifli anılar ile geride kaldı.

10B Görüntüleme
İzmir Coffee Festival 2017

Yaklaşık 30.000 ziyaretçinin yoğun ilgi gösterdiği İzmir Coffee Festival'i keyifli anılar ile geride bıraktık.

10B Görüntüleme
Cheftalks Geliyor...

Cheftalks Geliyor...

18 Kasım 2017

Cheftalks gastronomiye dair her şeyi ele alıyor...

11B Görüntüleme