add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upbookmark-filledbookmarkcancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcoffeecomment-question-outlinecomment-write-outlinecookieediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-atesloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpicturequestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play
Etkinlikler

Pınar, Pastacılık ve Çikolata Eğitimi İle Aydın Üniversitesi'nde.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümlerinde seçmeli ders olarak Pınar ürünleri ile Pastacılık ve Çikolata eğitimleri veriyoruz.

Pınar, Pastacılık ve Çikolata Eğitimi İle Aydın Üniversitesi'nde.
Paylaş

2017'den bu yana üniversitelerin Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümlerinde seçmeli ders olarak Pınar ürünleri ile Pastacılık ve Çikolata eğitimleri veriyoruz. 

Şef Elif Çıtak önderliğinde oluşan eğitimlerde, Pınar ürünleri ile pastacılığın incelikleri işleniyor ve doğru ürün ile doğru kullanımın püf noktaları öğretiliyor. 

Aydın Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünde gerçekleşen eğitimde güzel kareler için videoyu izleyebilirsiniz. 

Pınar ürünleri kullanımları için Püf Noktaları kategorimizi ziyaret edebilirsiniz. 

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz
Yorum bırakmak için önce giriş yapın

Benzer Etkinlikler

Cheftalks Geliyor...

Cheftalks Geliyor...

18 Kasım 2017

Ankara Chef Akademi'de Pınar'ın katkılarıyla düzenlenen mutfak, yemek, kültür ve gastronomiye dair her şeyin konuşulduğu "Cheftalks", tüm hızı ile devam edecek.

Cheftalks İlk Buluşmasını Gerçekleştirdi!

Heyecanla beklenen Cheftalks toplantıları başladı.

Cheftalks Serüveni Tüm Hızı İle Devam Ediyor...

Gastronomi, yemek, mutfak, kültür ve daha fazlası Cheftalks'ta...