Hasan Ulusoy
Hasan Ulusoy
Executive sous chef

Hakkında

1972, Sivas/İmranlı doğumluyum. Meslek hayatınaortaokuldan sonra başladım, çalıştığımmekanlar son çalıştığım yerden başlayarak aşağıda sıralanmaktadır.KOLİN HOTELÇANAKKALECAKE STORYGİRNE – KIBRISCANAPE PATİSSERRİE & CAFETARABYA – İSTANBULK ZONE RESTAURANTMETROCİTY – İSTANBULMİĞFER CHESSE CAKE COMP.YENİBOSNA – İSTANBULTAKSİM EURO PLAZA HOTELTARLABAŞI – İSTANBULCACTUS FLOR HOTELYALIKAVAK – BODRUMMAC RENZİ RESTAURANTZAFER PLAZA – BURSATAKSİM SQUARE HOTELTAKSİM – İSTANBULMAC RENZİ RESTAURANTAKMERKEZ – İSTANBULPAUL CAFEETİLER – İSTANBULMİLADY’S RESTAURANTSARAYBURNU - İSTANBULTÜRKEVİ RESTAURANTRİCHMOND HOTEL – İSTANBULCARREFOURKOZYATAĞI – İSTANBULPATİSSERRİE PRENSESPRENSES HOTEL – BÜYÜKADAPATİSSERRİE DE PERAPERA PALAS HOTEL – İSTANBULMOTTAPATİSSERRİEKIZILTOPRAK – İSTANBULPASTANE ŞATOBEŞİKTAŞ - İSTANBUL


İş Deneyimleri

Kolin HOTEL - Executive Sous ChefNisan 2012
Hasan Ulusoy
Hasan Ulusoy
Executive sous chef
2 yıl önce

GASTROLOPEDİ
Aşçılık, pastacılık, gastronomi, reçete yapımı ve menü planlamadan, kırmızı ve beyaz etler, balıklar ve peynir çeşitlerine, çorbalar, ekmekler ve makarnalardan, gıda boyası renk karışımları, pasta dilim ölçüleri ve mutfakta kullanılan ölçü oranlarına kadar bir aşçının bilmesi gereken bilgileri bir kitapta toparladım. KDY yayınlarından çıktı.

user feed images