add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcomment-question-outlinecomment-write-outlinecookieediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-atesloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpicturequestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play
İstanbul Fatih

Öz Kilis Kebap ve Lahmacun Salonu - İstanbul

13 masalı küçük, salaş ama lezzetleri mükemmel olan kebapçı.

Öz Kilis Kebap ve Lahmacun Salonu - İstanbul
Paylaş

Şunu ya da bunu gibi belirli bir yemeği diğerlerinden ayıramadığım 13 masalı küçük, salaş ama lezzetleri mükemmel olan Öz Kilis Kebap ve Lahmacun salonu mümkün ise en aç halinizle gitmeniz gereken bir lezzet durağı. Gelelim Antep dışında yiyebileceğiniz lahmacuna. Hem sarımsaklı hem de normal seçme şansınız var, gözünüz keserse ikisini de deneyimleyin.

Duvarlarında bir çok ünlünün fotoğrafları olan, sadece Ocak, Şubat ve Mart aylarında tadabileceğiniz 'şiveydiz' (taze sarımsak) çorbasını kaçırmayın derim. Tam bir şifa deposu.

Adres: Akşemseddin Mah., Bedrettin Simavi Sok. 5/A, 34080 Fatih/İstanbul

Oytun Dağlı
Oytun DağlıYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Geliştirme Demo Şefi

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz
Yorum bırakmak için önce giriş yapın

Benzer Lezzet Durakları

Şehir Kebapçısı - Ankara
Ankara - Çankaya

Şehir Kebapçısı - Ankara

04 Ekim 2018

Şehir Kebapçısı Ankara’nın resmi kebapçısı olacak gibi...

Yusuf Usta - Mardin
Mardin - Artuklu

Yusuf Usta - Mardin

09 Ekim 2018

Yediğim en iyi kıyma kebabı.

Çamlıbel Lokantası - Edirne
Edirne - Keşan

Çamlıbel Lokantası - Edirne

09 Ekim 2018

Pek meşhur Keşan satır eti ve gömlek yağına sarılı ciğer için en doğru adres.