Murat Erol
Murat Erol
Sous Chef

Hakkında

Bu kullanıcı için bir açıklama bulunmuyor.


İş Deneyimleri

Maide pide restoran - KomiHaziran 2015- Ekim 2015
Sultanahmet Köftecisi - IzgaracıHaziran 2016- Ekim 2016
Sultanahmet Köftecisi - Salata mezeciHaziran 2017- Ekim 2017

Okul Bilgileri

Akdeniz Üniversitesi - AşçılıkEylül 2018- Haziran 2020
Murat Erol
Murat Erol
Sous Chef
16 gün önce

Guaca Humus

100gr haşlanmış nohut
4 adet olgun avakado
1 adet orta boy kırmızı soğan
4 diş sarımsak
2 adet limon
40ml Zeytinyağı
Tuz
Karabiber

Üzeri için

30 Gr sotelenmiş istiridye mantarı
20ml zeytinyağı
Kırmızı toz biber

Yapılışı

Bütün malzemeleri Çarkıfelek içine alıp püre haline gelecek şekilde diziyoruz ve meze kabına alıyoruz üzerine zeytinyağında julian doğranmış istiridye mantarını söyleyip kırmızı toz biber ile birleştiriyoruz. Mezemizin üzerine döküyoruz . Afiyet olsun

user feed images
Murat Erol
Murat Erol
Sous Chef
5 ay önce

Soğan Salamura Sardalya

1 kg sardalya
4 adet kırmızı soğan
1 limon
100 ml beyaz şarap sirkesi
50 ml dark soya sosu
Tuz
20ml Zeytinyağı
Fençel

Sardalyaları temizledikten sonra matine için tuz , limon suyu , beyaz şarap sirkesine yatırıp 30-45 dk bekletiyoruz. Soğanları ince vichy şeklinde doğruyoruz ve soya sosu ile ezerek bekletiyoruz . Sardalya ve soğanlar hazır olduktan sonra sardalyanın içine soğanları koyup dolma sarar gibi sarıyoruz. Sunum tabağına aldıktan sonra üzerine ince doğranmış fençel ve zeytinyağını gezdirip servis ediyoruz . Afiyet olsun

user feed images