Meslek hayatına 2005 yılında Nişantaşı Brasserie de başlamış olup öğrenimi boyunca burada çalışmıştır. Öğrenim hayatı bittikten sonra stajyer olarak girdiği Marriott Asia İstanbul da Commis olarak otelcilik hayatına girmiştir. 2010-2011 yılların da Teppenyaki Alaturka Restaurant'ın açılışını yapmış ve A la Carte Chef'i olarak çalışmıştır. 2011 yılında Kempinski Otel Barbaros Bay Bodrum da Chef de Partie, 2013-2014 yıllarında 29 Restaurant grubunda Jr.Sous Chef, 2014-2016 yıllarında Raffle's Hotel İstanbul'un açlışında Jr.Sous Chef, 2016 yılında Ortaköy Capricorn Restaurant açılışın da Sous Chef olarak çalıştıktan sonra yine D-ream bünyesinde marka Eğitmen ve Kalite Şefi olarak çalışmıştır. 2018 Ocak tarihinden itibaren Yaşar Birleşik Pazarlama bünyesinde Ürün Geliştirme ve Demo Şef'i olarak çalışma hayatına devam etmektedir.
Yaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Geliştirme Ve Demo Şefi
Ocak 2018 - Devam ediyorBeykent Üniversitesi - Hazır Yemek Ve Aşçılık
Eylül 2006 - Mayıs 2008