add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcomment-question-outlinecomment-write-outlinecookieediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-atesloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpicturequote-leftquote-rightrecipereplyschedulesearchsettingssharestartwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play

Püf Noktaları

Önce Yeniler
Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Karpuz Nasıl Kesilir?

Karpuz Kesmenin Püf NoktalarıKarpuz nasıl kesilir, sorusunun cevabını sizler için veriyoruz!

Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Ramin Nuriyev’den İp Uçları

Kısık Ateş iş birliği ile Okan Üniversitesi’nde ağırladığımız Zeferan Restaurant şefi Ramin Nuriyev'den ipuçları

Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan KıyıcıoğluYiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Sous Vide Pişirme Tekniği

Sous Vide Tekniği nedir? Sous vide; Fransızca bir terim olarak vakum altında anlamına gelir.Genel

Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Krema Kullanımı 101

Krema Kullanımı 101

06 Mayıs 2018

Mutfakta hayatınızı kolaylaştıracak krema kullanımı hakkında püf noktaları

Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Chemex Demleme Yöntemi

Baristocrat 3rd Way Coffee&Roastery baristası Özkan Kayaalp, püf noktaları ile Chemex demleme yönetimin anlatıyor.

OytunDağlı
OytunDağlıYaşar Birleşik Pazarlama- Ürün Geliştirme Demo Şefi
Menünüzü En İyi Şekilde Yapmak İçin Püf Noktaları

1. Menünüzü tutarlı organize edinYemek sipariş etmek istediklerinde misafirlerinize açlık oyunlarına katılmış hissi yaratmayın. Menüyü

OytunDağlı
OytunDağlıYaşar Birleşik Pazarlama- Ürün Geliştirme Demo Şefi
Et Marinasyonu

Et Marinasyonu

08 Nisan 2018

Etin Terbiye Edilmesi Ne Demektir?Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürlerarası farklı uygulanan bir

Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan KıyıcıoğluYiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Yemek Pişirme Teknikleri-101

Yemek pişirme gıdaların genellikle ısı ile veya bazen ısı kullanmadan, fiziksel veya kimyasal yapılarının değiştirilerek tüketime sunulduğu bir sanat, bilim, teknoloji veya zanaat olarak tanımlanabilir.