add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upbookmark-filledbookmarkcancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcoffeecomment-question-outlinecomment-write-outlinecookiedownloadediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-atesloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpictureplacesquestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play

Püf Noktaları

Önce Yeniler
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Kalamar Nasıl Ayıklanır?

Bir çoğumuzun gözünde büyüyen kalamar temizliği aslında gayet basittir!

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Midye Nasıl Temizlenir?

Midye üzerine merak edilen tüm sorularınızın cevabını tam olarak bu içerikte bulacaksınız...

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Dana Bonfile Nasıl Temizlenir ve Porsiyonlanır?

Bonfile temizleme ve porsiyonlama yöntemleri.

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Balık Nasıl Temizlenir ve Filetosu Nasıl Çıkarılır?

Bu videomuz en çok da balık sevdalılarını yakından ilgilendireceğe benziyor!

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Bütün Tavuk Nasıl Parçalanır?

Ziyan etmeden bütün bir tavuğun profesyonel olarak nasıl parçalandığını ve daha fazlasını öğrenmek için tıklayın!

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Meyve Kesim Teknikleri ve Meyve Salatası Yapımı

’Mutfağa Giriş’ başlığı altında topladığımız Akademi videolarının son bölümü ile karşınızdayız.

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Çapraz Bulaşma ve Mutfak Kodları

Çapraz bulaşma sağlığınız için bir tehdit unsuru olmasın!

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Temel Kesim Teknikleri

Profesyonel olma yolunda ilerlemek isteyenlerin bu fırsatı kaçırmaması gerektiğini düşünüyoruz!

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Bıçak Bakımı ve Bileme Yöntemleri

Mutfak meraklılarını yakından ilgilendiren önemli bir konu! Bıçak bakımı nasıl yapılır? Hangi bıçak nasıl bilenir?

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Bıçak Çeşitleri ve Mutfakta Kullanım Yerleri

Mutfakta kullanılan profesyonel bıçak çeşitleri ve kullanım yerleri!

Elif Çıtak
Elif ÇıtakYaşar Birleşik Pazarlama-Eğitmen Şefi
Benmari Usulü Çikolata Nasıl Eritilir?

Bu tekniği öğrenen mutfakta çok rahat edecek!

Elif Çıtak
Elif ÇıtakYaşar Birleşik Pazarlama-Eğitmen Şefi
Közlenmiş Biber Nasıl Kolay Soyulur?

Kırmızı biber nasıl közlenir ve kabukları kolayca nasıl soyulur?

Elif Çıtak
Elif ÇıtakYaşar Birleşik Pazarlama-Eğitmen Şefi
Ekşi Maya Nasıl Beslenir?

Maya nasıl beslenerek hayatta bırakılır? Detaylar içeriğimizde.

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Mantar Nasıl Soyulur ve Kararması Nasıl Önlenir?

Tüm püf noktalarıyla mantar nasıl soyulur ve kararmaması için neler yapılır?

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Nar Nasıl Ayıklanır?

Nar ayıklarken nelere dikkat edilmeli?

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Vanilya Çubuğu Nasıl Kullanılır?

Vanilya çubuğu nedir, hangi familyaya aittir, nerelerde kullanılır?

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Patlıcan Nasıl Oyulur ve Hazırlanır?

Patlıcan yemeklerinizin yapım aşamasında sizlere yardımcı olacak püf noktaları.

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Soğan Nasıl Doğranır?

Yemeklerin olmazsa olmazı soğanın, çoğumuzun bilmediği birçok kolay doğrama tekniği vardır. Bakalım nelermiş?