add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upbookmark-filledbookmarkcancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcoffeecomment-question-outlinecomment-write-outlinecookieediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-atesloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpicturequestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play
Püf Noktaları

Parizyen Kaşığı İle Meyve Sepeti Hazırlama Önerisi

Bu videoyu izledikten sonra kendinize ve sevdiklerinize görsel bir şölen sunmak isteyeceksiniz...

Parizyen Kaşığı İle Meyve Sepeti Hazırlama Önerisi
Paylaş

Parizyen kaşığı nedir, nerelerde kullanılır ?

Sebze ve meyvelerden, küçük top biçimli garnitür veya süsleyici malzeme çıkarmak için kullanılan bir mutfak aleti. Genellikle sunum için pek yararlıdır :)

Oldukça pratik ve zengin sunuma sahip, vitamin deposu meyve şöleniyle kendinizi ve sevdiklerinizi şımartın :)

 

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz
Yorum bırakmak için önce giriş yapın

Benzer Püf Noktaları

Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan KıyıcıoğluYiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Yemek Pişirme Teknikleri - 101

Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?

Oytun Dağlı
Oytun DağlıYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Geliştirme Demo Şefi
Et Marinasyonu

Et Marinasyonu

08 Nisan 2018

Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!

Oytun Dağlı
Oytun DağlıYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Geliştirme Demo Şefi
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?

Bir menü hazırlamanın ince detayları!