add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upbookmark-filledbookmarkcameracancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcoffeecomment-question-outlinecomment-write-outlinecookiedownloadediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-ateslinkloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpictureplacesquestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartrashtwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play
Şef Usulü

Hollandez Sos Tarifi

Hollandez Sos nasıl hazırlanır, nerelerde kullanılır, püf noktaları nelerdir?

Hollandez Sos Tarifi
Paylaş

Herkese merhaba…

Bildiğiniz gibi Kısık Ateş Akademi sekmesinde her hafta birbirinden farklı konularla karşınızda olmaya devam ediyoruz!

Her zaman eğitici ve öğretici olmayı hedefleyen Kısık Ateş, şimdi de gastronomi dünyasının temellerini oluşturan 5 ana sosu tüm ayrıntılarıyla ele alıyor…

Bu haftaki konumuza, bu soslardan biri olan Hollandez Sos ile başlamak istedik ve Hollandez Sos nasıl hazırlanır, nerelerde kullanılır, püf noktaları nelerdir…? gibi merak ettiğiniz tüm sorularınızın cevaplarını sizler için derledik.

Kesinlikle kaçırılmaması gereken bu değerli videoyu izlemeyi unutmayın!

*Yüklediğimiz tüm içeriklerden anında haberdar olmak için Kısık Ateş TV kanalımıza abone olup bildirimleri açmanız yeterli olacaktır.

Gelecek hafta Beşamel Sos tarifi ile karşınızda olacağız, sağlıkla kalın!

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör

Yorumlar (2)

Ferdi Deniz
31.05.2020

Eline emegine sağlık

Kısık Ateş
01.06.2020

Teşekkürler! 🙏👨‍🍳

Kısık Ateş
Yorum Yaz
0 / 1000

Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler

Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan KıyıcıoğluYiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Yemek Pişirme Teknikleri - 101

Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?

Oytun Dağlı
Oytun DağlıYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Geliştirme Demo Şefi
Et Marinasyonu

Et Marinasyonu

08 Nisan 2018

Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!

Oytun Dağlı
Oytun DağlıYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Geliştirme Demo Şefi
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?

Bir menü hazırlamanın ince detayları!