Hakkında
Yaşar Üniversitesi'nde Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünde Öğr. Gör. Eğitmen Şef olarak görev yapmaktadir. Aynı zamanda bölümün Yönetici Şefidir. İzmir Karşıyaka Belediyesi Cordelion Mutfak Sanatları Merkezinin Kurucu Şefidir ve kurumda çeşitliyemek atölyeleri vermektedir. Mutfak Uygulamaları, Su Ürünleri, Et ve EtBilimi,Fonksiyonel Gıda Ürünleri ve Türk Mutfağıdersleri vermektedir. Yaşar Üniversitesi Turizm İşletmeciliği (İngilizce) bölümünde %100 burslu Yüksek Lisans son dönem öğrencisidir.İngiltere’de Tante Marie Academy/ Cordon Bleu Diploma (Fransız Mutfağı & Pastacılık) ve CTH International Diploma( Level 4 Diploma in Pro Culinary Arts ) programlarını başarıyla tamamlamıştır . Yurt içi ve yurt dışı 200 üzeri davette aktif olarak görev almıştır. Fransız, İtalyan, Türk, Hint, Pakistan, Sri Lanka Yunan, Arap Mutfağı uzmanlık alanlarıdır. İngiltere veBirleşik Arap Emirlikleri'nde yaşamıştır.İngilizcesi konuşma, anlama ve yazma olarak ana dil seviyesindedir.