- Tarifler
- Ara Sıcak/Ara Öğün ve Atıştırmalık Tarifleri
- Abista Tarifi
Tarif
Abista Tarifi
Çok pratik ve farklı bir tarif olan Abista’yı yani mısır pastasını denemenizi öneririm. Abista tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
2-4 Kişilik
Ara Sıcak/Ara Öğün ve Atıştırmalık Tarifleri
Tencere
Paylaş
- 20B
- 243
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Nasıl Yapılır?
- 1Suya tuz atıp derin bir tencerede kaynamaya bırakın. Kaynamaya başlayınca içine mısır ununu ekleyerek lapalaşıncaya kadar pişirin.
- 2İyice yoğun hale gelince yayvan bir kaba yayarak dökün veya küçük kalıplara bölüştürün ve soğumaya bırakın.
- 3Bu esnada Pınar Beyaz Light’ı ve dereotunu ayrı bir yerde karıştırın.
- 4Soğuyan hamuru bir kalıp yardımıyla kesip bir servis tabağına alın.
- 5Üzerlerine hazırladığımız peynir karışımını ilave ederek servis yapın.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
3.0
2 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Ara Sıcak/Ara Öğün ve Atıştırmalık Tarifleri Tarifleri
Özden Yılmaz
Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi - Gastromedya/Gourmet&Styling Kurucu Ortağı
60 Dakika
8-10 Kişilik