Tarif

Acılı Kıymalı Kaşarlı Dürüm Tarifi

Pratik ancak bir o kadar lezzetli, acılı kıymalı kaşarlı dürüm tarifi.
20 Dakika
2-4 Kişilik
Fast Food Tarifleri
Tava
Acılı Kıymalı Kaşarlı Dürüm Tarifi
Paylaş
  • 27B
  • 57
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
400 g dana kıyma
100 g Pınar Kaşar Peyniri
Pınar
4 adet lavaş
1 adet domates
2 adet sivri biber
1 diş sarımsak
10 g domates salçası
5 g tuz
3 g karabiber
3 g kimyon
8 g pul biber
15 g Pınar Tereyağı
Pınar

Nasıl Yapılır?

  • Tavanın içerisinde tereyağını eritiyoruz.
  • Kıymayı tereyağına ekleyip kavurmaya başlıyoruz.
  • Domatesleri ve sivri biberleri küp şeklinde doğruyoruz.
  • Sotelediğimiz kıymanın içerisine sarımsak ve sivri biberleri ekliyoruz.
  • Daha sonra domates salçası ve küp şeklinde doğradığınız domatesleri ilave ediyoruz.
  • Lezzetlendiricilerle birlikte iç harcımızı yaklaşık 5 dakika pişiriyoruz.
  • Lavaş içerisine malzemeleri ekleyip sıkı bir şekilde dürüm halinde sarıyoruz ve servis ediyoruz.

Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!

300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Aç Gezenler
Aç Gezenler
AG Creative
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Fast Food Tarifleri Tarifleri

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Geleneksel Peynir Dürümü Tarifi
13B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Sıkma Tarifi
25 Dakika
2-4 Kişilik
18B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Jambonlu Bruschetta Tarifi
15 Dakika
1 Kişilik
10B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.