Paylaş
- 20B
- 92
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 adet ice berg marul
1 adet havuç
1 adet iri salatalık
1/2 demet taze nane
1/2 adet kırmızı soğan
Sosu için:
1 adet olgun avokado
30 ml zeytinyağı
1/2 adet limonun suyu
tuz
karabiber
Üzeri için:
ceviz içi
nar
Nasıl Yapılır?
- 1İce berg marulu ince ince kesin. Rendelenmiş havucu üzerine ekleyin. Salatalığı iri taneli olacak şekilde rendeleyin. Sulanmaması için salatalığı rendeledikten sonra avuç içine alarak suyunu sıkın. İnce doğranmış taze nane ve küp şeklinde doğranmış kırmızı soğanları ekleyip salatayı iyice karıştırın.
- 2Sosu için: Ezilecek kıvama kadar yumuşamış olan avokadoyu, küçük parçalar haline getirerek ayrı bir kaba koyun. Üzerine ballı hardal, zeytinyağı, limon suyu, tuz ve karabiber ekleyerek çatalla iyice ezin. Kalın bir sos kıvamına gelene kadar karıştırın.
- 3Bu sosla salatayı güzelce karıştırın.
- 4Hazır olan salatayı servis ederken, üzerine bolca ceviz ve nar eklemeyi unutmayın.
Püf Noktası
*Tarif videomuzu izlemeyi unutmayın!
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Salata Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.