Tarif

Baharatlı Tavuk Budu Tarifi

Sizleri çoğumuzun severek yediği tavuğun, farklı bir versiyonuyla buluşturmak istiyorum.
60 Dakika
2-4 Kişilik
Beyaz Et Tarifleri
Fırın
Baharatlı Tavuk Budu Tarifi
Paylaş
  • 13B
  • 85
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
8 adet derili tavuk butu
120 ml sızma zeytinyağı
yarım demet taze kekik
yarım demet taze fesleğen
3 dal maydanoz
4 diş sarımsak
7 g karabiber
8 g kaya tuzu

Nasıl Yapılır?

  • Kekik, fesleğen, maydanoz ve sarımsağı incecik kıyın.
  • Tuz, karabiber ve zeytinyağı ile kıydığınız baharatları harmanlayın.
  • Hazırladığınız bu harcı tavuk butlarının derilerinin altına yerleştirin.
  • Daha sonra etlerin dışını zeytinyağı ile kaplayıp yağlı kağıt serdiğiniz tepsiye dizin.
  • 180 derece fırında 45 dakika pişirip servis edin. Afiyet olsun.

Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!

300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Et Tarifleri Tarifleri

Özden Yılmaz
Özden Yılmaz
Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi - Gastromedya/Gourmet&Styling Kurucu Ortağı
Domates Soslu Piliç Tarifi
30 Dakika
2 Kişilik
16B Görüntüleme
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk Tarifi
50 Dakika
2-4 Kişilik
45B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Hardallı Tavuk Pirzola Tavuk Tarifi
16B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.