add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upbookmark-filledbookmarkcancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcoffeecomment-question-outlinecomment-write-outlinecookieediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-atesloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpicturequestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play
Tarif

Baharatlı Tavuk Budu

Sizleri çoğumuzun severek yediği tavuğun, farklı bir versiyonuyla buluşturmak istiyorum.
60 Dakika
2-4 Kişilik
Kümes Hayvanı
Fırın
Baharatlı Tavuk Budu

Malzeme Listesi

8 adet derili tavuk butu
120 ml sızma zeytinyağı
yarım demet taze kekik
yarım demet taze fesleğen
3 dal maydanoz
4 diş sarımsak
7 g karabiber
8 g kaya tuzu

Nasıl Yapılır?

  • Kekik, fesleğen, maydanoz ve sarımsağı incecik kıyın.
  • Tuz, karabiber ve zeytinyağı ile kıydığınız baharatları harmanlayın.
  • Hazırladığınız bu harcı tavuk butlarının derilerinin altına yerleştirin.
  • Daha sonra etlerin dışını zeytinyağı ile kaplayıp yağlı kağıt serdiğiniz tepsiye dizin.
  • 180 derece fırında 45 dakika pişirip servis edin. Afiyet olsun.
Oytun Dağlı
Oytun DağlıYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Geliştirme Demo Şefi
Paylaş

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz
Yorum bırakmak için önce giriş yapın

Benzer Tarifler

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Enchilada
30 Dakika
4-6 Kişilik
Rafet İnce
Rafet İnceCelebrity Chef - Yazar
Fırında Hindi Dolması
70 Dakika
4-6 Kişilik