- Tarifler
- Et Tarifleri
- Beyaz Et Tarifleri
- Baharatlı Tavuk Göğsü Dolması Tarifi
Tarif
Baharatlı Tavuk Göğsü Dolması Tarifi
Enfes kokulu sulu tavuk göğsünün dolma hali.
30 Dakika
2-4 Kişilik
Beyaz Et Tarifleri
Haşlama
Paylaş
- 12B
- 41
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 demet fesleğen
1 demet taze nane
4 dal taze biberiye
50 g arpacık soğan
50 g galeta unu
50 ml zeytinyağı
1 adet pancar
2 adet havuç
2 adet patates
15 g kırmızı toz biber
15 g tuz
5 g karabiber
2 adet tavuk göğsü
Nasıl Yapılır?
- 1Tavuk göğsünü fileto bıçağı kullanarak açın.
- 2İnce doğranmış taze biberiye, fesleğen, nane, soğan, patates, havuç, baharatlar, galeta unu, zeytinyağı, tuz ve karabiber ile bir karışım hazırlayın.
- 3Hazırladığınız karışımı tavuğun ortasına koyarak rulo şeklinde sarın.
- 4Önce streç filme, ardından alüminyum folyoya sararak kaynayan su içerisinde 20 dakika haşlayın.
- 5Garnitür olarak; az miktarda pancar, patates ve havucu eşit boyda doğrayın ve kaynar suda haşlayın.
- 6Haşlanmış sebzeleri zeytinyağında soteleyin ve tavuk göğsünün yanında servis edin.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.
Elif Çıtak
Şef
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Et Tarifleri Tarifleri
Özden Yılmaz
Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi - Gastromedya/Gourmet&Styling Kurucu Ortağı
45 Dakika
1 Kişilik
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.