- Tarifler
- Sıcak ve Soğuk Meze Tarifleri
- Bal Kabağı Sarması
Tarif
Bal Kabağı Sarması
Bal kabağından her türlü tarif yapılabilir fakat bu tarif benim en sevdiklerim arasında yer alıyor. Şık sunuma sahip dolgulu bal kabağı sarması nasıl yapılır?
25 Dakika
2-4 Kişilik
Sıcak ve Soğuk Meze Tarifleri
Haşlama
Paylaş
- 22B
- 141
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Nasıl Yapılır?
- 1Bal kabağını bir soyacak yardımı ile ince dilimlere ayırın.
- 2Kaynayan suyun içerisine atın ve yumuşayana kadar pişirin.
- 3Başka bir kapta Pınar Beyaz ve ince doğranmış dereotunu iyice karıştırın.
- 4Bal kabaklarının içerisine 1 tatlı kaşığı kadar iç harçtan koyarak sarın.
- 5Servis tabağına alıp üzerini dereotu ile süsleyerek servis yapın.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5.0
1 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?