Tarif
Bal Kabaklı Cheesecake Tarifi, Nasıl Yapılır?
Yapabileceğiniz en kolay cheesecakelerden biri! Görüntüsünün yanında tadı da en az onun kadar olağan üstü... Bal Kabaklı Cheesecake tarifi nasıl yapılır?
50 Dakika
2-4 Kişilik
Cheesecake Tarifleri
Karıştırma
Paylaş
- 15B
- 138
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 paket toz jöle
240 ml kaynar su
120 ml soğuk su
200 g çıtır kabak şekeri
Cheesecake Tabanı için:
150 g burçak bisküvi
35 g ceviz içi
Nasıl Yapılır?
- 1Cheesecake tabanı için bisküvileri robottan geçirin ve erimiş tereyağı ile yoğurun. Üzerine ceviz ilave edin.
- 2Küçük 14 cm'lik çember kalıpların zeminine bastırarak eşit yerleştirin.
- 3Diğer bir tarafta süt ve krem şantiyi çırpın, üzerine labneyi ekleyin ve karıştırın.
- 4Başka bir tarafta 1 paket toz jöleyi, 1 su bardağı kaynar suda eritin. Üzerine yarım su bardağı soğuk su ekleyin.
- 5Jöleli karışımı labneli karışıma ilave edip karıştırın. Kelepçeli kalıba boşaltın ve bir süre sertleşmesi için buzdolabında dinlendirin.
- 6Üzerlerine halka halka dilimlediğiniz kabak şekerlerini koyarak soğuk olarak servis yapabilirsiniz.
Püf Noktası
*14 cm'lik cheesecake çemberleri kullanabilirsiniz!
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5.0
1 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?