add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upbookmark-filledbookmarkcancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcoffeecomment-question-outlinecomment-write-outlinecookieediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-atesloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpicturequestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play
Tarif

Bazlamalı Trabzon Yağlısı

Karadeniz'den sofranıza enfes bazlamalı Trabzon yağlısı tarifi.
20 Dakika
2-4 Kişilik
Pide
Fırın
Bazlamalı Trabzon Yağlısı

Malzeme Listesi

150 g Pınar Taze Kaşar
Pınar Ürünü
1 adet bazlama ekmeği
1 adet yumurta
20 g Pınar Tereyağı
Pınar Ürünü

Nasıl Yapılır?

  • Bazlama ekmeğinin içini dikkatlice çıkarın.
  • Ekmeğin içine rendelenmiş kaşarı serpin.
  • Kaşarın üzerine yumurtanın beyazını kırın ve 200 derece fırında pişmeye bırakın.
  • Pişmeye yakın yumurtanın sarısını bazlamanın ortasına koyup, birkaç dakika daha fırına sürün.
  • Fırından çıkarınca kenarlarına tereyağı sürün ve servis edin.
Ömür Akkor
Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
Paylaş

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz
Yorum bırakmak için önce giriş yapın

Benzer Tarifler

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Labneli ve Pastırmalı Pide
30 Dakika
2-4 Kişilik
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Taze Otlu ve Labneli Kapalı Pide
Elif Çıtak
Elif ÇıtakYaşar Birleşik Pazarlama-Eğitim Şefi
Bulgurlu Ve Tavuklu Pide
80 Dakika
2-4 Kişilik