add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcomment-question-outlinecomment-write-outlinecookieediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-atesloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpicturequote-leftquote-rightrecipereplyschedulesearchsettingssharestartwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play
Tarif

Bazlamalı Trabzon Yağlısı

20 Dakika
2-4 Kişilik
Pide
Fırın
Bazlamalı Trabzon Yağlısı
Bazlamalı Trabzon Yağlısı için bazlama ekmeğinizin içini dikkatlice çıkarın. Ekmeğin içine Pınar rende kaşarınızı yerleştirip üzerine sadece yumurtanın beyazını kırın ve 200 derece fırında pişmeye bırakın. Pişmeye yakın yumurtanın sarısını ortasına koyup birkaç dakika daha fırına sürün. Fırından çıkınca Bazlamalı Trabzon Yağlısının kenarlarına Pınar tereyağı sürerek servis edin.

Malzeme Listesi

1/2 paket Pınar Taze Kaşar
1 adet bazlama ekmeği
1 adet yumurta
10 g Pınar Tereyağı

Nasıl Yapılır?

  • Bazlama ekmeğinin içini çıkarın.
  • Ekmeğin içine rendelenmiş kaşarı serpin.
  • Kaşarın üzerine yumurtanın beyazını kırın.
  • 200 derece fırında pişirin.
  • Pişmeye yakın yumurtanın sarısını bazlamanın ortasına koyup; birkaç dakika daha fırına sürün.
  • Fırından çıkarınca kenarlarına tereyağı sürün.
Ömür Akkor
Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
Paylaş

Yorumlar

Bu tarif için henüz yorum bulunmamaktadır.