Tarif

Belçika Çikolatalı Puding Tarifi

Dayanılmaz lezzeti ile damaklara yer eden Belçika Çikolatalı Puding tarifi.
50 Dakika
2-4 Kişilik
Sütlü Tatlı Tarifleri
Tencere
Belçika Çikolatalı Puding Tarifi
Paylaş
  • 19B
  • 107
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
30 g mısır nişastası
100 g toz şeker
2 g tuz
700 ml Pınar Süt
Pınar
1 adet çubuk vanilya
160 g Callebaut 811 Bitter Çikolata
50 g rende çikolata

Nasıl Yapılır?

  • Nişasta, toz şeker ve tuzu derin bir kabın içerisinde karıştırın.
  • Süt ve vanilyayı bir tencereye alın.
  • Nişastalı karışımı ilave edip orta ateşte tüm malzemeyi karıştırarak kaynatın.
  • Puding kıvamı yoğunlaştığında bitter çikolatayı ilave edin ve çırpmadan karıştırarak erimelerini sağlayın.
  • Puding sıcakken servis kaselerini doldurun.
  • Soğuttuktan sonra pudra şekeri ile çırpılmış krem şanti ve rende çikolata ile servis yapabilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Yeşim Erol
Yeşim Erol
Barry Callebaut Turkey - Head of Chocolate Academy
5.0
2 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Tatlı Tarifleri Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Damla Sakızlı Muhallebi Tarifi
50 Dakika
8-10 Kişilik
21B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Keşkül
35 Dakika
2-4 Kişilik
13B Görüntüleme
Beyaz Çikolatalı Frambuazlı Güllaç Tarifi
approved
9B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.