Tarif

Beyaz Çikolatalı ve Ekşi Kremalı Parfe

Beyazın parfe ile buluşması, beyaz çikolatalı ve Pınar Ekşi Kremalı parfe...
35 Dakika
4-6 Kişilik
Tatlı Tarifleri
Çırpma
Beyaz Çikolatalı ve Ekşi Kremalı Parfe
Paylaş
  • 9B
  • 15
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
240 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
150 g krem şanti
100 g rendelenmiş beyaz çikolata
150 g bebe bisküvisi
80 g bitter çikolata
10 g hazır beze (hafif kırılmış)
1 adet silikon kalıp

Nasıl Yapılır?

  • Soğutulmuş olan ekşi kremayı yine soğutulmuş derin bir cam kasede çırpın.
  • İçine krem şantiyi ekleyip çırpmaya devam edin.
  • İçine isterseniz eritilmiş şekilde isterseniz de damla çikolata halinde çikolatayı ilave edin.
  • İyice kıvam alana kadar çırptıktan sonra mikseri kapatın.
  • İçine kırılmış bisküvileri, beyaz çikolataları ve bezeleri ilave edip karıştırın silikon bir kalıba döküp streç filmle üzerini hava almaması için kapatın. Buzluğa koyup ertesi gün servis etmeden bir saat önce buzdolabında bekletin.
  • Kremalı parfe hazır. Dilimleyerek servis edin, afiyet olsun.

Püf Noktası

*Bitter çikolatayı dilerseniz parfenin içine ekleyin dilerseniz benmaride eritip dışını kaplayın.

Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!

300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Tatlı Tarifleri Tarifleri

Vildan Tünay
Vildan Tünay
Pasta Şefi & Yemek Fotoğrafçısı & Dijital İçerik Üretici
Kestaneli Sufle Tarifi
60 Dakika
4-6 Kişilik
4B Görüntüleme
Vişne Soslu Toplar
50 Dakika
4-6 Kişilik
10B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Tiramisu Cup
50 Dakika
4-6 Kişilik
19B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.