Tarif

Bodrum Mandalinalı ve Çikolatalı Muhallebi

Foodinlife Patisserie dergisinden; içinizi ferahlatacak hafif bir muhallebi tarifi.
30 Dakika
2-4 Kişilik
Sütlü Tatlı Tarifleri
Tencere
Bodrum Mandalinalı ve Çikolatalı Muhallebi
Paylaş
  • 13B
  • 46
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
150 g mandalina püresi
175 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
8 g mısır nişastası
100 g Pınar Süt
Pınar
30 g yumurta sarısı
40 g toz şeker
70 g bitter çikolata

Nasıl Yapılır?

  • 100 g ekşi krema ve mandalina püresi karıştırılarak ocakta kaynatılır. Kaynayan karışıma mısır nişastası eklenir ve soğumaya bırakılır. Servis edilecek bardağın alt kısmına dökülür.
  • İkinci aşamada 75 g ekşi krema, süt, toz şeker ve yumurta sarısı çırpılarak kaynatılır ve bitter çikolata ilave edilir.
  • Mandalina püresinin üzerine eklenerek buzdolabında soğutulur. Üzeri süslenerek servise sunulur.

Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!

300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Tatlı Tarifleri Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Bademli Ekşi Kremalı Sütlaç
35 Dakika
4-6 Kişilik
11B Görüntüleme
Vildan Tünay
Vildan Tünay
Pasta Şefi & Yemek Fotoğrafçısı & Dijital İçerik Üretici
Banana Pudding (Muzlu Puding) Tarifi
6B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Karadutlu Panna Cotta
30 Dakika
2-4 Kişilik
14B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.