Tarif

Böğürtlenli Labneli Dondurma

Böğürtlenli labneli ev yapımı dondurma tarifi nasıl yapılır?
45 Dakika
4-6 Kişilik
Dondurma
Karıştırma, Dondurma

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
400 g böğürtlen
400 ml Pınar Krema
Pınar Ürünü
150 g toz şeker
250 g Pınar Labne
Pınar Ürünü

Nasıl Yapılır?

  • Böğürtlenleri güzelce temizleyin ve rondoya alıp inceltene kadar çekin.
  • Diğer yandan krema ve toz şekeri iyice çırparak kabarmasını sağlayın.
  • Bu karışıma labne peyniri ve rondodan geçirdiğiniz böğütlenleri ilave edin. İsteğe bağlı olarak limon kabuğu rendeleyebilirsiniz.
  • Hazırladığınız karışımı donduracağınız kaba alıp en az 6 saat dondurucuda bekletin. İster külahta ister kasede afiyetle tüketin.

Püf Noktası

*Şeker oranını azaltıp, çoğaltabilirsiniz.

Gülçin Kaya
Gülçin KayaYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Demo Şefi
Paylaş

Yorumlar (2)

Ömer Demirel
10.08.2020

Denicem

Gülçin Kaya
SEZGİN çelik
01.09.2020

Deneyeceyim

Gülçin Kaya
Yorum Yaz
0 / 1000

Benzer Tarifler

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Kırmızı Meyveli Dondurma
60 Dakika
2-4 Kişilik
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Limon Aromalı Dondurma
70 Dakika
2-4 Kişilik
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
İncirli Dondurma
25 Dakika
2-4 Kişilik