Tarif

Böğürtlenli Labneli Dondurma

Böğürtlenli labneli ev yapımı dondurma tarifi nasıl yapılır?
45 Dakika
4-6 Kişilik
Dondurma
Karıştırma, Dondurma
Paylaş
  • 6B
  • 150
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
400 g böğürtlen
400 ml Pınar Krema
Pınar
150 g toz şeker
250 g Pınar Labne
Pınar

Nasıl Yapılır?

  • Böğürtlenleri güzelce temizleyin ve rondoya alıp inceltene kadar çekin.
  • Diğer yandan krema ve toz şekeri iyice çırparak kabarmasını sağlayın.
  • Bu karışıma labne peyniri ve rondodan geçirdiğiniz böğütlenleri ilave edin. İsteğe bağlı olarak limon kabuğu rendeleyebilirsiniz.
  • Hazırladığınız karışımı donduracağınız kaba alıp en az 6 saat dondurucuda bekletin. İster külahta ister kasede afiyetle tüketin.

Püf Noktası

*Şeker oranını azaltıp, çoğaltabilirsiniz.

Sipariş Ver

250’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Yaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Demo Şefi

Yorumlar (2)

Ömer Demirel
· 10.08.2020

Denicem

Uzman Gülçin Kaya bu yorumu beğendi
SEZGİN çelik
· 01.09.2020

Deneyeceyim

Uzman Gülçin Kaya bu yorumu beğendi

Benzer Tarifler

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Kırmızı Meyveli Dondurma
60 Dakika
2-4 Kişilik
4B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Limon Aromalı Dondurma
70 Dakika
2-4 Kişilik
10B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
İncirli Dondurma
25 Dakika
2-4 Kişilik
8B Görüntüleme