Tarif

Böğürtlenli Raw Cheesecake Tarifi

Orman meyvesinin cheesecake ile enfes uyumu, böğürtlenli raw cheesecake tarifi.
120 Dakika
6-8 Kişilik
Cheesecake Tarifleri
Dondurma
Böğürtlenli Raw Cheesecake Tarifi
Paylaş
  • 17B
  • 114
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
40 g bal (tabanı için)
40 g yulaf ezmesi (tabanı için)
25 g badem tozu (tabanı için)
20 g Hindistan cevizi yağı (tabanı için)
20 g ay çekirdeği içi (tabanı için)
20 g kabak çekirdeği (tabanı için)
20 g keçi boynuzu unu (tabanı için)
480 g badem sütü (iç harcı için)
150 g çiğ kaju (iç harcı için)
40 g bal (iç harcı için)
5 adet böğürtlen (iç harcı için)
10 adet dondurulmuş böğürtlen (süslemek için)

Nasıl Yapılır?

  • Taban için belirtilen tüm malzemeyi bir kapta karıştırın.
  • Taban malzemesi karışımını 20 cm'lik cheesecake kalıbının içine dökün.
  • Dinlenmesi için 30 dakika buzdolabında bırakın.
  • İç harcı için badem sütü ile kajuyu mutfak robotunda birkaç dakika karıştırın.
  • Sonrasında balı ekleyin.
  • Karıştırmaya devam edin ve karışımınız hazır.
  • Karışımdan 1 bardak kadarını ayırıp böğürtlenle birlikte mikser yardımı ile püre haline getirin.
  • Dolaptan çıkardığınız cheesecake tabanına önce beyaz karışımı sonra da böğürtlenli karışımı dökün.
  • Bir çubuk yardımıyla böğürtlenli karışımı hafifçe karıştırarak dekoratif bir şekilde elde edin.
  • Cheesecake’i 1 saat dinlenmesi için buzdolabına aktarın.
  • Servis etmeden önce dondurulmuş böğürtlenlerle süsleyerek servis yapın.

Püf Noktası

*20 cm'lik cheesecake kalıbı kullanabilirsiniz!

Enerji: 340 kalori
Karbonhidrat: 19,4 g
Protein: 7,6 g
Yağ: 27,8 g
Lif: 2,2 g

Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!

300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Pasta Tarifleri Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Çikolata Soslu Mini Cheesecake Tarifi
11B Görüntüleme
Choco Labneli San Sebastian Cheesecake Tarifi
12B Görüntüleme
Vildan Tünay
Vildan Tünay
Pasta Şefi & Yemek Fotoğrafçısı & Dijital İçerik Üretici
Limonlu Cheesecake Tarifi, Nasıl Yapılır?
9B Görüntüleme

Yorumlar (1)

emine Ünalemineunal12@hotmail.com

merhaba böyle raw tarifler görmek çok güzelbu tarifi ilk gördüğümde çok sevdim, yaptığımda alt tabanının tadını sevemedimçekirdekleri mi yakıştıramadım neyi eksik yaptım bilemiyorum

Uzman Rafet İnce bu yorumu beğendi