add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcomment-question-outlinecomment-write-outlinecookieediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-atesloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpicturequestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play
Tarif

Böğürtlenli Raw Cheesecake

orman meyvesinin cheesecake ile enfes uyumu, böğürtlenli raw cheesecake tarifi.
120 Dakika
6-8 Kişilik
Cheesecake
Dondurma
Böğürtlenli Raw Cheesecake

Malzeme Listesi

20 g bal
24 g yulaf ezmesi
12 g badem tozu
24 g hindistan cevizi yağı
12 g ayçekirdeği içi
12 g kabak çekirdeği
6 g keçi boynuzu unu
480 g badem sütü
150 g kaju
40 g bal
5 adet böğürtlen
10 adet dondurulmuş böğürtlen

Nasıl Yapılır?

  • Taban için belirtilen tüm malzemeyi bir kapta karıştırın.
  • Taban malzemesi karışımını cheesecake kalıbının içine dökün.
  • Dinlenmesi için 30 dakika buzdolabında bırakın.
  • İç harcı için badem sütü ile kajuyu mutfak robotunda birkaç dakika karıştırın.
  • Sonrasında balı ekleyin.
  • Karıştırmaya devam edin ve karışımınız hazır.
  • Karışımdan bir bardak kadarını ayırıp böğürtlenle birlikte mikser yardımı ile püre haline getirin.
  • Dolaptan çıkardığınız cheesecake tabanına önce beyaz karışımı sonra da böğürtlenli karışımı dökün.
  • Bir çubuk yardımıyla böğürtlenli karışımı hafifçe karıştırarak dekoratif bir şekilde elde edin.
  • Cheesecake’i 1 saat dinlenmesi için buzdolabına aktarın.
  • Cheesecake servise hazır.

Püf Noktası

İlk 7 malzemeyi cheesecake tabanı için,
Sonraki 4 malzemeyi iç harcı için,
Dondurulmuş böğürtlenleri ise üzeri için kullanın.

Rafet İnce
Rafet İnceCelebrity Chef - Yazar
Paylaş

Yorumlar (1)

emine Ünalemineunal12@hotmail.com

merhaba böyle raw tarifler görmek çok güzelbu tarifi ilk gördüğümde çok sevdim, yaptığımda alt tabanının tadını sevemedimçekirdekleri mi yakıştıramadım neyi eksik yaptım bilemiyorum

Yorum Yaz
Yorum bırakmak için önce giriş yapın

Benzer Tarifler

Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Tabanlı Cheesecake
50 Dakika
4-6 Kişilik
Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
San Sebastian Cheseecake
60 Dakika
6-8 Kişilik
Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Bal Kabaklı Cheesecake
30 Dakika
4-6 Kişilik