Tarif

Buğday Çorbası

İftar saatlerinin en gözde çorbalarından bir tanesi olacak.
35 Dakika
2-4 Kişilik
Çorba Tarifleri
Tencere
Buğday Çorbası
Paylaş
  • 24B
  • 72
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
200 g Pınar Labne
Pınar
120 g buğday
960 g su
1 adet yumurta
20 g un
55 g zeytinyağı
6 g tuz

Nasıl Yapılır?

  • Buğdayları suda 1-2 saat bekletin sonra yumuşayana kadar haşlayın.
  • Bir kasede un, yumurta, zeytinyağı ve labneyi çırpın.
  • Çırptığınız karışıma azar azar suyu ekleyin. Daha sonra tuzunu ekleyin.
  • Kaynayıncaya kadar karıştırarak pişirin ve buğdayları ekleyin.
  • 1-2 taşım kaynadıktan sonra soğutup buzdolabına kaldırın.
  • Servis zamanına kadar buzdolabında bekletin. Afiyet olsun.

Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!

300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Çorba Tarifleri Tarifleri

Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan Kıyıcıoğlu
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Kelle Paça Çorbası
150 Dakika
4-6 Kişilik
1M Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
Tavuk Sulu Arpa Şehriye Çorbası
65B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
Kremalı Ispanak Çorbası
40 Dakika
6-8 Kişilik
46B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.