- Tarifler
- Sıcak ve Soğuk Meze Tarifleri
- Buğdaylı Yoğurtlu Kabak
Tarif
Buğdaylı Yoğurtlu Kabak
Pratik ve lezzetli tariflerde bugün! Pratik ve lezzetli yoğurtlu kabak tarifi nasıl yapılır?
20 Dakika
2 Kişilik
Sıcak ve Soğuk Meze Tarifleri
Karıştırma
Paylaş
- 21B
- 149
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Nasıl Yapılır?
- 1Buğdayları suda 1-2 saat bekletin sonra haşlayın.
- 2Kabakları iri küpler halinde doğrayın ve bol yağda kızartın.
- 3Yağlı kağıt üzerinde fazla yağı süzdürün.
- 4Kuru soğanı piyazlık doğrayın.
- 5Yoğurdu ezilmiş sarımsakla iyice karıştırın.
- 6Kabakları soğan ve buğdayla karıştırıp tuzunu ekleyin.
- 7Servis tabağına aktarın üzerine sarımsaklı yoğurt sosu dökün.
- 8İnce doğranmış dereotunu serpin ve servis edin.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Sıcak ve Soğuk Meze Tarifleri Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.