Tarif

Buğdaylı Yoğurtlu Kabak

Pratik ve lezzetli tariflerde bugün! Pratik ve lezzetli yoğurtlu kabak tarifi nasıl yapılır?
20 Dakika
2 Kişilik
Sıcak ve Soğuk Meze Tarifleri
Karıştırma
Buğdaylı Yoğurtlu Kabak
Paylaş
  • 21B
  • 149
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
50 g buğday
3 adet yeşil kabak
1 adet kuru soğan
200 g Pınar Yoğurt
Pınar
2 diş sarımsak
dereotu

Nasıl Yapılır?

  • Buğdayları suda 1-2 saat bekletin sonra haşlayın.
  • Kabakları iri küpler halinde doğrayın ve bol yağda kızartın.
  • Yağlı kağıt üzerinde fazla yağı süzdürün.
  • Kuru soğanı piyazlık doğrayın.
  • Yoğurdu ezilmiş sarımsakla iyice karıştırın.
  • Kabakları soğan ve buğdayla karıştırıp tuzunu ekleyin.
  • Servis tabağına aktarın üzerine sarımsaklı yoğurt sosu dökün.
  • İnce doğranmış dereotunu serpin ve servis edin.

Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!

300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Sıcak ve Soğuk Meze Tarifleri Tarifleri

Hibeş
20 Dakika
2 Kişilik
68B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Frenk Cacığı
15 Dakika
2-4 Kişilik
32B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Renkli Biberli Borani
20 Dakika
2-4 Kişilik
55B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.