Tarif

Cevizli Muzlu Dondurma

Pratik cevizli muzlu dondurma tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
2 Kişilik
Dondurma
Dondurma
Cevizli Muzlu Dondurma
Paylaş
  • 6B
  • 149
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
4 adet muz
60 ml Pınar Krema
Pınar
100 g ceviz içi

Nasıl Yapılır?

  • Muzların kabuklarını soyun, yuvarlak olacak şekilde doğrayın ve bir buzdolabı poşetine alarak -18°C’de 1 gece bekletin.
  • Donmuş muzları rondoya alın. Yaklaşık 3-4 dakika robottan çekerek yavaşça yumuşadığını ve kıvam aldığını göreceksiniz.
  • Bu aşamadan sonra krema ve cevizi ekleyip tekrar rondodan çekin. Tamamen dondurma kıvamı almaya başlayacaktır.
  • İşlemler bittiğinde karışımı bir kaba alın ve -18°C’de en az 3-4 saat daha soğutun. Saat başı karıştırarak daha güzel kıvam almasını sağlayabilirsiniz.
  • Evde uygulanacak en basit haliyle bir dondurma yapımıdır bu 😊 Dilerseniz tarçın ilavesi yaparak dondurmanıza farklı bir aroma katabilirsiniz. Afiyet olsun.

Sipariş Ver

250’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Yaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Demo Şefi

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Tarifler

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Kırmızı Meyveli Dondurma
60 Dakika
2-4 Kişilik
4B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Limon Aromalı Dondurma
70 Dakika
2-4 Kişilik
10B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
İncirli Dondurma
25 Dakika
2-4 Kişilik
8B Görüntüleme