Tarif

Cevizli Muzlu Dondurma Tarifi

Pratik cevizli muzlu dondurma tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
2 Kişilik
Dondurma Tarifleri
Karıştırma, Dondurma
Cevizli Muzlu Dondurma Tarifi
Paylaş
  • 21B
  • 157
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
4 adet muz
60 ml Pınar Krema
Pınar
100 g ceviz içi

Nasıl Yapılır?

  • Muzların kabuklarını soyun, yuvarlak olacak şekilde doğrayın ve bir buzdolabı poşetine alarak -18°C’de 1 gece bekletin.
  • Donmuş muzları rondoya alın. Yaklaşık 3-4 dakika robottan çekerek yavaşça yumuşadığını ve kıvam aldığını göreceksiniz.
  • Bu aşamadan sonra krema ve cevizi ekleyip tekrar rondodan çekin. Tamamen dondurma kıvamı almaya başlayacaktır.
  • İşlemler bittiğinde karışımı bir kaba alın ve -18°C’de en az 3-4 saat daha soğutun. Saat başı karıştırarak daha güzel kıvam almasını sağlayabilirsiniz.
  • Evde uygulanacak en basit haliyle bir dondurma yapımıdır bu 😊 Dilerseniz tarçın ilavesi yaparak dondurmanıza farklı bir aroma katabilirsiniz. Afiyet olsun.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Dondurma ve Sorbe Tarifleri Tarifleri

Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Kirazlı Dondurma Tarifi
55 Dakika
4-6 Kişilik
24B Görüntüleme
Vildan Tünay
Vildan Tünay
Pasta Şefi & Yemek Fotoğrafçısı & Dijital İçerik Üretici
Cookie Arası Dondurma Tarifi
45 Dakika
6-8 Kişilik
9B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Dondurmalı Gato Negro Tarifi
14B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.