- Tarifler
- Sıcak ve Soğuk Meze
- Cevizli Reyhanlı Soğuk Patlıcan
Paylaş
- 26B
- 193
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
4 adet közlenmiş patlıcan
250 g süzme yoğurt
1-2 diş sarımsak
10 g tuz
55 ml zeytinyağı
30 g ceviz içi
5 g pul biber
5 yaprak kıyılmış taze reyhan
Nasıl Yapılır?
- 1Közleyip suyunu süzdüğümüz patlıcanı, süzme yoğurdu, sarımsağı ve tuzu robotta püre haline gelene kadar çekin ve bir servis tabağına alın.
- 2Bir tavada zeytinyağı ve cevizi kokusu çıkana kadar kavurun.
- 3Pul biber ve kıyılmış taze reyhanı ekleyip ocaktan alın.
- 4Patlıcanların üzerine dökerek servis edin. Afiyet olsun.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Oktay Marangoz
Executive Owner Chef
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Sıcak ve Soğuk Meze Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.