Tarif

Cheddar Dolgulu Et Roll

Pratik cheddar peynirli, bol etli dürüm tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
1 Kişilik
Roll
Soteleme

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
150 g dana eti
5 ml zeytinyağı
5 g taze kekik
3 g tuz
5 g bal
1 adet kuru soğan
5 g sumak
25 g Pınar Cheddar Peyniri
Pınar Ürünü
1 adet lavaş

Nasıl Yapılır?

  • Dilimlenmiş dana etlerini zeytinyağında 5 dakika kızartın.
  • Taze kekik ve tuz ile lezzetlendirin.
  • Balı ekleyin, karıştırın.
  • İnce doğranmış soğanı ve sumağı ekleyip, 5 dakika daha soteleyin. Daha sonra ocaktan alın.
  • Sıcak lavaşın üzerine harcı yayın, cheddar peynirlerini ekledikten sonra sararak servis edin.
  • Cheddar dolgulu bol etli dürüm hazır.
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Paylaş

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz
0 / 1000

Benzer Tarifler

Ömür Akkor
Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
Sıkma
25 Dakika
2-4 Kişilik
Ömür Akkor
Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
Geleneksel Peynir Dürümü
25 Dakika
2-4 Kişilik
Aç Gezenler
Aç GezenlerAG Creative
Acılı Kıymalı Kaşarlı Dürüm