Tarif

Tabanlı Cheesecake Tarifi

Hem tatlı, hem de pek ferah bir cheesecake tarifi. Tabanlı Cheesecake nasıl yapılır?
50 Dakika
2 Kişilik
Cheesecake Tarifleri
Fırın
approved
Bu tarif Kısık Ateş tarafından onaylanmıştır.
Tabanlı Cheesecake Tarifi
approved
Paylaş
  • 14B
  • 27
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
220 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
400 g Pınar Beyaz
Pınar
200 g toz şeker
10 g nişasta
Sinangil
3 adet yumurta
50 g Pınar Tereyağı
Pınar
50 g bisküvi
25 g toz fındık
25 g kırık fındık

Nasıl Yapılır?

  • Tabanı için; Tereyağı, bisküvi, toz fındık ve kırık fındığı rondo ile çekip 8-10 cm'lik bir kalıbın dibine bastırarak yerleştirin.
  • Diğer yanda Pınar Beyazı elle çırpıp; Pınar Ekşi Krema, şeker ve yumurtayı sırası ile ekleyip çırpmaya devam edin. Son olarak nişastayı da ekleyip birkaç dakika daha çırpın.
  • Hazır olan harcı kalıba ekleyin, kalıbı fırın tepsisine yerleştirin. Kalıbın yarısına yakın olacak şekilde tepsiye su koyun. Önceden ısıtılmış 180°C fırında 40 dakika pişirin.
  • Fırından çıkan cheesecake'i 1 gün dinlendirin.
  • 1 gün sonra hazır olan cheesecake'i kalıptan çıkarıp servis edin.

Püf Noktası

*8-10 cm'lik tek kişilik kalıplar kullanabilirsiniz!

Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!

300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Pasta Tarifleri Tarifleri

Tabanlı ve Choco Labneli San Sebastian Cheesecake Tarifi
11B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
Portakallı ve Ekşi Kremalı Cheesecake Tarifi
14B Görüntüleme
Vildan Tünay
Vildan Tünay
Pasta Şefi & Yemek Fotoğrafçısı & Dijital İçerik Üretici
Limonlu Cheesecake Tarifi, Nasıl Yapılır?
9B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.