Tarif

Çırpılmış Yumurta

Hızlı ve enfes bir tarif, çırpılmış yumurta tarifi nasıl yapılır?
10 Dakika
1 Kişilik
Yumurta
Kızartma, Tava
Çırpılmış Yumurta
Paylaş
  • 11B
  • 39
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
20 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
15 g Pınar Tereyağı
Pınar
2 adet yumurta
1 dilim ekşi mayalı ekmek
3 adet kiraz domates
5 adet mantar
10 g frenk soğanı
5 g karabiber
5 g kaya tuzu
15 g zeytinyağı

Nasıl Yapılır?

  • Mantar ve domatesleri bir tavada zeytinyağı ile hafifçe soteleyin.
  • Ekmeği kızartmak için makinenize yerleştirin.
  • Bir kapta yumurtaları iyice çırpın.
  • Ardından tereyağını ocakta eritin üzerine çırpılmış yumurtayı dökün.
  • Kısık ateşte, hiç durmadan karıştırmaya devam edin.
  • Yumurta pürüzsüz bir kıvamda pişince tavaya doğranmış frenk soğanı, karabiber, kaya tuzu ve ekşi kremayı ilave edip biraz daha karıştırın.
  • Kızarmış ekmeği servis tabağına yerleştirin yanına mantar ve domatesleri, ekmeğin üzerine de enfes çırpılmış yumurtayı koyarak servis edin.

Sipariş Ver

250’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Tarifler

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Ekşi Kremalı Sabah Yumurtası
15 Dakika
2-4 Kişilik
5B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Yumurta Dolmaları
20 Dakika
4-6 Kişilik
5B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Tava Omleti
20 Dakika
1 Kişilik
8B Görüntüleme