Paylaş
- 27B
- 159
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
3 dilim büyük boy tost ekmeği
110 g tavuk göğsü
1 adet haşlanmış ve dilimlenmiş yumurta
3 yaprak iceberg marul
40 g domates
4 dilim avokado
150 g donuk kaşık patates
10 g parmesan peyniri
Nasıl Yapılır?
- 1Tos ekmeklerini fırın veya ızgarada kızartın. Kıtırlığını damak zevkinize göre ayarlayın. Bu esnada dilerseniz az tereyağı sürerek lezzet katın.
- 2Tavuk göğsünü dilimleyin ve kızartın.
- 3Kızarmış ekmeklerin iç yüzlerine mayonez sürün, iceberg marul yapraklarını yerleştirin. Geri kalan malzemeleri sırasıyla koyarak üç katlı bir sandviç hazırlayın. Son katın alt kısmına tekrar mayonez sürerek sandviçi kapatın.
- 4Ekmek bıçağı ile kenarlarını kesin daha sonra kürdanla sabitleyerek ekmekleri ikiye bölün.
- 5Patatesleri kızartın üzerine rende parmesan peyniri serperek sandviçinizin yanında sıcak olarak servis edin.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Fast Food Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.