- Tarifler
- Sıcak ve Soğuk Meze Tarifleri
- Çörek Otlu Biber Kavurması
Tarif
Çörek Otlu Biber Kavurması
Her tür yemeğin yanına yakıştırdığım basit ama lezzetli bir meze. Kavrulmuş biberli meze tarifi nasıl yapılır?
15 Dakika
2 Kişilik
Sıcak ve Soğuk Meze Tarifleri
Tava
Paylaş
- 19B
- 165
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Nasıl Yapılır?
- 1Biberlerin içini temizleyip incecik kıyın.
- 2Bir tavada tereyağını ısıtıp biberleri birkaç dakika soteleyin.
- 3Bu esnada labneyi çırpıp servis tabağına koyun.
- 4Üzerine kızarmış biberleri ekleyip çörek otu serperek servis yapın.
Püf Noktası
*Dilerseniz bu tarifi Pınar Beyaz veya Pınar Yoğurt'la deneyebilirsiniz.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?