Tarif

Defne Yaprağı ve Limon Aromalı Tuz

Yaratıcı mutfaklara değişik tatlar oluşturmak için güzel bir öneri. Limon aromalı ve defne yapraklı tuz tarifi nasıl yapılır?
5 Dakika
8-10 Kişilik
Diğer
Pişirilmez
Defne Yaprağı ve Limon Aromalı Tuz
Paylaş
  • 9B
  • 30
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1.5 adet limon
500 g deniz tuzu
4 dal taze biberiye
4 dal mercanköşk
4 dal taze kekik
1 adet kereviz yaprağı
3 adet defne yaprağı

Nasıl Yapılır?

  • 1.5 adet limonun kabuğunu rendeleyip defne yaprakları ve 500 gr iri taneli deniz tuzu ile birlikte ince ve homojen bir karışım elde edene kadar rondodan geçirin.
  • Aynı miktarda tuzu 4 dal taze biberiye, 4 dal mercanköşk, 4 dal taze kekik, 1 kereviz yaprağı ve limon otu ile birlikte rondodan geçirerek karışık otlu tuz da hazırlayabilirsiniz.

Püf Noktası

*Hazırladığınız tuzları küçük kavanozlara doldurup saklayabilirsiniz.

Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!

300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Aç Gezenler
Aç Gezenler
AG Creative

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Diğer Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Somon Waffle
20 Dakika
4-6 Kişilik
8B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Kıbrıs Tahanı
10 Dakika
2-4 Kişilik
8B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Maxx Royal-Executive Sous Chef
Kırmızı Soğan Turşusu
30 Dakika
4-6 Kişilik
12B Görüntüleme