Paylaş
- 14B
- 25
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
15 ml zeytinyağı
20 g domates salçası
2 adet domates
1 diş sarımsak
5 g toz şeker
tuz&karabiber
1 adet yeşil biber
1 adet kırmızı biber
20 g dilim zeytin
40 g tane mısır
3 adet lavaş
Nasıl Yapılır?
- 1Bir sos tavasında zeytinyağı, salça, rendelenmiş domates, kıyılmış sarımsak, toz şeker, tuz ve karabiberi sos kıvamına gelene dek 15 dakika pişirin.
- 2Ayrı bir tavada; karides ve kalamarları 1 dakika soteleyin. Tuz ve karabiberle lezzetlendirin.
- 3Lavaşların üzerine sırasıyla domates sos, rendelenmiş kaşar peyniri, dilim zeytin, tane mısır, doğranmış biberler ve sotelenmiş deniz mahsullerini yerleştirin.
- 4Önceden ısıtılmış 200°C fırında 8-10 dakika kontrollü pişirin ve sıcak olarak servis edin.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Kısık Ateş
Moderatör
5.0
2 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Hamur İşi Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.