Tarif

Domates Soslu Piliç

Şipşak hazırlayabileceğiniz domates soslu ızgara piliç tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
2 Kişilik
Beyaz Et
Tava
Domates Soslu Piliç
Paylaş
  • 5B
  • 215
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
25 ml zeytinyağı
2 adet piliç fileto
20 g domates salçası
2 diş sarımsak
100 ml Pınar Krema
Pınar
10 adet çeri domates
2 dal taze fesleğen
10 g tuz
5 g karabiber

Nasıl Yapılır?

  • Yanmaz yapışmaz bir tavada zeytinyağını ısıtın. Üzerine piliç filetoları ekleyin.
  • Tuz ve karabiber ile lezzetlendirdikten sonra önlü arkalı nar gibi kızarana kadar pişirin.
  • Ayrı bir tavada 2 yemek kaşığı zeytinyağı ısıtın, üzerine domates salçası ve doğranmış sarımsakları ekleyip kavurun. Bu aşamada az miktarda su ekleyin.
  • Ardından kremayı ilave edip karıştırarak kaynatın.
  • Doğranmış çeri domates ve taze fesleğen yapraklarını sosa ekleyin. Tuz ve karabiber ile lezzetlendirip ocaktan alın.
  • Domates sosunun içine (fotoğraftaki gibi) pişen filetoları ekleyip sıcak olarak servis edin.

Sipariş Ver

250’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Özden Yılmaz
Özden Yılmaz
Öğretim Görevlisi - Gastromedya / Gourmet&Styling Kurucu Ortağı

Yorumlar (3)

Eda Nur
· 11.10.2020

https://www.instagram.com/p/CGMrouPlQ4j/?igshid=2hi64evn1q0r tariflerimi incelerseniz çok sevinirim :)

Uzman Özden Yılmaz bu yorumu beğendi
Özden Yılmaz
· 12.10.2020

Elbette seve seve :)

Mehmet Yılmaz
· 18.10.2020

Ellerinizden yemek vardı Özden hanım

Benzer Tarifler

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Enchilada
30 Dakika
4-6 Kişilik
8B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Hindi Misket Köfte
30 Dakika
2-4 Kişilik
4B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Fırında Hindi Dolması
100 Dakika
4-6 Kişilik
8B Görüntüleme