Paylaş
- 22B
- 360
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
15 adet kiraz domates
1 demet fesleğen/taze kekik
2 adet yumurta
10 g galeta unu
Nasıl Yapılır?
- 1Tezgahınıza un serpip milföy hamurlarını üst üste koyun, merdaneyle tart kalıbınızın büyüklüğünde açın.
- 2Tart kalıbınızı tereyağı ile yağlayıp hamurunuzu yayın. Hamurunuzun kabarmaması için çatalla delikler açın.
- 3Diğer tarafta derin bir kasede beyaz peyniri çatal yardımıyla ezin. Üzerine yumurta, süt ve galeta ununu ekleyin.
- 4Son olarak ince kıydığınız taze baharatı ve kalan tereyağını ilave edip güzelce karıştırın.
- 5Hazır olan harcı tart kalıbınızın içine dökün. Kiraz domatesleri ortadan ikiye kesin ve tartın üzerine yerleştirin. 180 derece fırında 30 dk. pişirip servis yapın.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5.0
1 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?