Tarif

Egg Benedict

Egg Benedict bir Amerikan kahvaltısı veya brunch yemeğidir. Kızarmış ekmek harika bir labne peyniri ve kayısı kıvamında pişmiş bir yumurtanın birleşiminden ortaya çıkan lezzete inanamayacaksınız! Kahvaltılarınızın vazgeçilmezi olacağı kesin...
15 Dakika
1 Kişilik
Yumurta
Tencere
Egg Benedict
Paylaş
  • 10B
  • 144
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 adet yumurta
25 g Pınar Labne
Pınar
2 dilim kızarmış ekmek
5 ml sirke
5 g kaya tuzu
5 adet kiraz domates
2 dal frenk soğan

Nasıl Yapılır?

  • Derin bir tencerenin içine yarıya kadar su koyun. Üzerine tuz ve sirkeyi ekleyip kaynamaya bırakın.
  • Kaynamaya başlayınca bir çırpıcı yardımıyla hızlı bir şekilde çırpın ve çırpmayı durdurarak tam ortasına yumurtayı kırın.
  • Yumurta önce dağılsa bile daha sonra toplanacak ve pişmeye başlayacaktır.
  • Hangi kıvamda olmasını isterseniz elinizle kontrol edip o kadar pişirin.
  • Yumurta pişerken kızarmış ekmeklerin arasına labneyi sürün.
  • Pişen yumurtayı bir havlu kağıt üzerine alın. Suyunu çekince ekmeğin üzerine yerleştirin.
  • Kiraz domates ve frenk soğanı ile servis yapın.

Sipariş Ver

250’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah

Yorumlar (4)

Elif Çevik
· 09.09.2021

😑

Uzman Ömür Akkor bu yorumu beğendi
Zuhal Akyol
· 25.09.2021

Çok güzel oldu 💗

Uzman Ömür Akkor bu yorumu beğendi
Ömür Akkor
· 26.09.2021

Afiyet olsun 😎👍😎👍

Ömür Akkor
· 26.09.2021

Afiyet olsun 😎👍😎👍

Benzer Tarifler

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Ekşi Kremalı Sabah Yumurtası
15 Dakika
2-4 Kişilik
5B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Çırpılmış Yumurta
10 Dakika
1 Kişilik
10B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Yumurta Dolmaları
20 Dakika
4-6 Kişilik
5B Görüntüleme