- Tarifler
- Çorba Tarifleri
- Ekşi Kremalı Buğday Çorbası
Tarif
Ekşi Kremalı Buğday Çorbası
Yaz günlerinin en hafif ve sağlıklı tarifi Ekşi Kremalı Buğday Çorbası.
30 Dakika
2-4 Kişilik
Çorba Tarifleri
Tencere
Paylaş
- 12B
- 38
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Nasıl Yapılır?
- 1Buğdayları suda 1-2 saat bekletin sonra haşlayın.
- 2Bir kabın içinde Pınar ekşi kremayı çırpın, ince ince doğranmış dereotu, naneleri ve tuz ekleyin.
- 3Suyu yavaş yavaş karışımın içine ekleyin ve çırpmaya devam edin.
- 4Tüm suyu ekledikten sonra buğdayları ve zeytinyağını ekleyip karıştırın ve soğuk servis edin.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Çorba Tarifleri Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.