- Tarifler
- Kek ve Kurabiye
- Tatlı Kek ve Kurabiye
- Ekşi Kremalı Kurabiye
Tarif
Ekşi Kremalı Kurabiye
Ekşi kremalı kurabiye tarifi ile çay saatlerinizi renklendirin!
25 Dakika
8-10 Kişilik
Tatlı Kek ve Kurabiye
Fırın

Paylaş
- 13B
- 15
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
50 g esmer şeker
100 g toz şeker
10 g vanilya
1 adet yumurta
225 g un
20 g kakao
1 g karbonat
1 g kaya tuzu
130 g kırılmış çikolata parçaları
50 g bonbon çikolata
Nasıl Yapılır?
- 1Derin bir karıştırma kabında yumuşatılmış Pınar Tereyağı, Pınar Ekşi Krema ve şekerleri iyice çırpın.
- 2Krema kıvamına gelince yumurtayı ekleyin.
- 3Diğer tarafta un, kabartma tozu, kakao, vanilya ve tuzu karıştırın.
- 4Hazır olan kuru malzemeyi ıslak malzeme ile karıştırın ve parça çikolataları ekleyin ama çok fazla yoğurmayın.
- 5Küçük parçalar koparıp yassı şekiller verin ve üzerine renkli bonbon çikolatalar yerleştirin.
- 6Hazır olan kurabiyeyi yağlı kağıt yerleştirdiğiniz tepsinin üzerine dizin.
- 7Önceden ısıtılmış 180°C fırında 10 dakika pişirip dinlendirip servis edin.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Kek ve Kurabiye Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.