Tarif

Ekşi Kremalı Kurabiye

Ekşi kremalı kurabiye tarifi ile çay saatlerinizi renklendirin!
25 Dakika
8-10 Kişilik
Tatlı Kek ve Kurabiye
Fırın
Ekşi Kremalı Kurabiye
Paylaş
  • 13B
  • 15
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
50 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
80 g Pınar Tereyağı
Pınar
50 g esmer şeker
100 g toz şeker
10 g vanilya
1 adet yumurta
225 g un
20 g kakao
1 g karbonat
1 g kaya tuzu
130 g kırılmış çikolata parçaları
50 g bonbon çikolata

Nasıl Yapılır?

  • Derin bir karıştırma kabında yumuşatılmış Pınar Tereyağı, Pınar Ekşi Krema ve şekerleri iyice çırpın.
  • Krema kıvamına gelince yumurtayı ekleyin.
  • Diğer tarafta un, kabartma tozu, kakao, vanilya ve tuzu karıştırın.
  • Hazır olan kuru malzemeyi ıslak malzeme ile karıştırın ve parça çikolataları ekleyin ama çok fazla yoğurmayın.
  • Küçük parçalar koparıp yassı şekiller verin ve üzerine renkli bonbon çikolatalar yerleştirin.
  • Hazır olan kurabiyeyi yağlı kağıt yerleştirdiğiniz tepsinin üzerine dizin.
  • Önceden ısıtılmış 180°C fırında 10 dakika pişirip dinlendirip servis edin.

Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!

300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kek ve Kurabiye Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Ekşi Kremalı ve Çikolatalı Kek
17B Görüntüleme
Kestaneli Kurabiye
40 Dakika
10-12 Kişilik
16B Görüntüleme
Elmalı Kurabiye
60 Dakika
8-10 Kişilik
109B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.