Tarif

Ekşi Kremalı Tavuk But Tarifi

Bugün ne pişirsem diyenlere özel, Fırında Tavuk But tarifi.
45 Dakika
2-4 Kişilik
Beyaz Et Tarifleri
Fırın
Ekşi Kremalı Tavuk But Tarifi
Paylaş
  • 18B
  • 94
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
4 adet kalçalı tavuk but
70 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
5 g kırmızı toz biber
5 g kimyon
5 g tuz
2 tutam karabiber
2 diş rende sarımsak
2 dal taze kekik

Nasıl Yapılır?

  • Ekşi krema, sarımsak ve tüm baharatları güzelce karıştırın.
  • Kalçalı tavuk butlarını bu hazırladığınız ekşi kremalı sos ile marine edin. 1 saat kadar dolapta dinlendirin.
  • Ardından 180 derecelik fırında 30-35 dakika pişirin.
  • Servis tabağına aldığınız tavuğu Meksika fasulyeli bir salata veya dilediğiniz bir salata ile sunabilirsiniz.

Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!

300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Et Tarifleri Tarifleri

Özden Yılmaz
Özden Yılmaz
Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi - Gastromedya/Gourmet&Styling Kurucu Ortağı
Izgara Tavuk Bowl Tarifi
45 Dakika
1 Kişilik
13B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Fırında Hindi Dolması Tarifi
100 Dakika
4-6 Kişilik
32B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Mantarlı Piliç Tarifi
35 Dakika
2-4 Kişilik
10B Görüntüleme

Yorumlar (2)

Ece Korkmaz
· 25.07.2020

Tarif adimlari biraz karismis sanki sefim?

Kısık Ateş
· 27.07.2020

Merhaba Ece, sistemsel bir sorun olmuş. Tekrar düzenlendi, kontrol edebilirsin. Kolay gelsin 😊👍