Tarif

Ekşi Maya Ekmekli Sandviç Tarifi

Pratik sandviçler listenize eklemeyi unutmamanız gereken bir tarif.
15 Dakika
2 Kişilik
Fast Food Tarifleri
Fırın
Paylaş
  • 12B
  • 51
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 adet kabak
20 ml zeytinyağı
tuz ve karabiber
5 dilim Pınar Gurme Pastırma
Pınar
5 dilim Pınar Gurme Hindi Füme
Pınar
60 g Pınar Krem Peyniri
Pınar
2 dilim ekşi mayalı ekmek

Nasıl Yapılır?

  • Fırının ızgara kısmını en yüksek ısıya getirin.
  • Kabağı yuvarlak olarak dilimleyin.
  • Pişirme kağıdı serili fırın tepsisine koyup, üstüne fırça ile zeytinyağı sürün. Tuz ve karabiberle çeşnilendirin.
  • Sebzeleri fırının ızgarasında yaklaşık 5 dakika süreyle pişirin. Piştikten sonra kısa süreli soğumaya bırakın.
  • Gurme pastırma ve hindi fümeleri ince şekilde dilimleyin, krem peyniri ile birlikte bir kase içinde karıştırın.
  • Taze ekşi mayalı ekmek dilimlerinin üzerine karışımı yayın ve sebzeleri yerleştirin.
  • İster açık ister kapalı şekilde servis edebilirsiniz.

Püf Noktası

*Kişi sayısına göre malzemeleri artırabilirsiniz!
*Kabak yerine farklı sebzeler de kullanabilirsiniz!

Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!

300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Fast Food Tarifleri Tarifleri

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Açma İçi Hindi Füme Tarifi
10B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
Dana Kaburgalı Taco Tarifi
60 Dakika
2-4 Kişilik
22B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Üstü Açık Sandviç Tarifi
14B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.