Tarif

Enginarlı Pancarlı Patates Salatası Tarifi

Son derece lezzetli bir o kadar da sağlıklı bir tarifle karşınızdayım. Enginar kalpli, kırmızı pancarlı patates salatası nasıl yapılır?
50 Dakika
4-6 Kişilik
Salata Tarifleri
Haşlama
Enginarlı Pancarlı Patates Salatası Tarifi
Paylaş
  • 13B
  • 26
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
500 g kırmızı pancar turşusu
500 g patates
80 g taze soğan
1/2 demet maydanoz
1/4 demet taze fesleğen
5 adet enginar kalbi
10 adet kornişon turşu
7 g tuz
7 g toz karabiber
200 g Pınar Terayağı
Pınar

Nasıl Yapılır?

  • Patatesleri haşlayın.
  • Kabuklarını soyup sıcakken püre haline getirin ve içine tereyağı, tuz ve karabiberi ekleyin.
  • Diğer tarafta maydanoz, fesleğen ve taze soğanı ince ince kıyın.
  • Patates püresine enginar kalbi ekleyerek bütün malzemeleri yoğurun.
  • Diğer tarafta kırmızı pancarı robotla irice çekin.
  • İnce uzun bir kabın içine streç koyup önce kırmızı pancarı yerleştirdikten sonra, üzerine patatesli karışımı ekleyin.
  • Kalıbı ters çevirerek çıkarın.
  • Tabağı kornişon turşu ile süsleyin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Elif Çıtak
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Salata Tarifleri Tarifleri

Narlı Avokadolu Kinoa Salatası Tarifi
19B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Tahinli Turp Salatası Tarifi
30 Dakika
4-6 Kişilik
23B Görüntüleme
Alper Tuğrul Ünlütürk
Alper Tuğrul Ünlütürk
Natolia - Brand Chef
Panzanella Tarifi
25 Dakika
2 Kişilik
37B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.