Tarif

Etli Taze Fasulye Tarifi

En güzel yemek tariflerine yenisini ekliyoruz. Zeytinyağlı taze fasulye tarifimizden sonra bir de etli taze fasulye yapımından bahsetmek isterim. Etli taze fasulye tarifi nasıl yapılır?
80 Dakika
4-6 Kişilik
Zeytinyağlı ve Etli Yemek Tarifleri
Tencere
Etli Taze Fasulye Tarifi
Paylaş
  • 110B
  • 69
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
750 g taze fasulye
300 g kuzu kuşbaşı et
100 ml zeytinyağı
1 adet kuru soğan
25 g domates salçası
2 adet yeşil biber
5 adet domates
75 g Pınar Tereyağı
Pınar
100 ml sıcak su
yeteri kadar tuz

Nasıl Yapılır?

  • Fasulyeleri ayıklayıp 4-5 santimlik parçalar halinde doğrayın.
  • Eti tencereye alın. Üzerine zeytinyağını ekleyin.
  • Et kendi suyunu bırakıp çekene kadar kısık ateşte pişirin.
  • Bu esnada ince ince doğradığınız soğanı tencereye ilave edin. 2-3 dakika kadar kavurun.
  • Üzerine taze fasulyeleri ekleyip 2-3 dakika daha kavurun ve domates salçasını ilave ederek karıştırın.
  • Önce, temizleyip yemeklik doğradığınız biberleri, ardından kabuğunu soyup küp küp doğradığınız domatesleri tencereye ekleyin. Domatesleri karıştırmadan diğer malzemelerin üzerine yayın.
  • Tereyağını birkaç parçaya bölüp üzerine yerleştirin, tuzla lezzetlendirin. Son olarak 100 ml sıcak suyu yemeğin üzerine gezdirdikten sonra karıştırmadan kısık ateşte fasulyeler yumuşayana kadar pişirin.
  • Ocaktan almadan önce hafif karıştırarak servis yapın.

Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!

300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Zeytinyağlı ve Etli Yemek Tarifleri Tarifleri

Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Pirpirim Aşı Tarifi
30 Dakika
6-8 Kişilik
15B Görüntüleme
Serkan Çakır
Serkan Çakır
Gia Restoran - Executive Chef
Kuzu Etli Şevketi Bostan Tarifi
121B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Zeytinyağlı Enginar Tarifi
60 Dakika
4-6 Kişilik
63B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.