Tarif

Fesleğenli Kek Tarifi

Taze taze kokusuyla enfes bir fesleğenli kek tarifi.
40 Dakika
4-6 Kişilik
Kek ve Kurabiye Tarifleri
Fırın
Fesleğenli Kek Tarifi
Paylaş
  • 12B
  • 20
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
250 g un
3 adet yumurta
200 ml Pınar Süt
Pınar
90 g sıvı yağ
5 g kabartma tozu
1 demet taze fesleğen
10 g tuz
15 g Pınar Tereyağ
Pınar

Nasıl Yapılır?

  • Geniş bir kap içerisinde elediğiniz unu havuz şeklinde açın.
  • İçerisine yumurta, süt, sıvı yağ ve tuz koyarak karışana kadar yoğurun.
  • İnce kıyılmış fesleğeni ve kabartma tozunu da ekledikten sonra, önceden tereyağ ile yağladığınız fırın kabına dökün.
  • 180 dereceye ayarlı olan fırında 30 dakika süreyle pişirin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Elif Çıtak
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kek ve Kurabiye Tarifleri Tarifleri

Bademli Kurabiye Tarifi
30 Dakika
2-4 Kişilik
16B Görüntüleme
Çikolatalı Kırmızı Kadife Kurabiye Tarifi
17B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Kayısılı Islak Kek Tarifi
65 Dakika
6-8 Kişilik
15B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.