Tarif

Frambuaz Mousse

Foodinlife Patisserie dergisinden; Son zamanların favori tatlısı olan Mousse tarifi, hem de frambuazlı :)
30 Dakika
2-4 Kişilik
Tatlı Tarifleri
Tencere
Frambuaz Mousse
Paylaş
  • 12B
  • 55
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
110 g frambuaz püresi
80 g beyaz çikolata
200 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
70 g toz şeker
10 g yaprak jelatin

Nasıl Yapılır?

  • Frambuaz püresi ve şekeri bir sos tenceresinde kaynatın.
  • Ardından jelatini ve beyaz çikolatayı da ekledikten sonra ocaktan alın ve soğumaya bırakın.
  • Kremayı çırparak kabartın ve ardından soğuyan karışımı ekleyin.
  • Fotoğrafta gördüğünüz çikolata kasesi için; bitter çikolatayı eritin ve yuvarlak kase kalıplarına döküp soğumaya bırakın.
  • Çikolata donduktan sonra dikkatli bir şekilde kalıbından ayırarak çıkarın.
  • Frambuaz mousse'u çikolata kasesinin içine sıkarak dilediğiniz gibi süsleyin ve servis edin.

Püf Noktası

En az 2 saat buzdolabında soğumaya bırakınız.

Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!

300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Tatlı Tarifleri Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Acı Soslu Truffle
30 Dakika
2-4 Kişilik
9B Görüntüleme
Aşure
60 Dakika
10-12 Kişilik
601B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Mini Alman Pastası
60 Dakika
2-4 Kişilik
17B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.