add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcomment-question-outlinecomment-write-outlinecookieediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-atesloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpicturequestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play
Tarif

Frambuaz Mousse

Foodinlife Patisserie dergisinden; Son zamanların favori tatlısı olan Mousse tarifi, hem de frambuazlı :)
30 Dakika
2-4 Kişilik
Tatlılar
Tencere
Frambuaz Mousse

Malzeme Listesi

110 g frambuaz püresi
80 g beyaz çikolata
200 g Pınar Ekşi Krema
Pınar Ürünü
70 g toz şeker
10 g yaprak jelatin

Nasıl Yapılır?

  • Frambuaz püresi ve şekeri kaynatınız.
  • Ardından jelatini ve beyaz çikolatayı da ekledikten sonra ocaktan alınız ve soğumaya bırakınız.
  • Kremayı çırparak kabartınız ardından soğuyan karışımı ekleyiniz.
  • Fotoğrafta gördüğünüz çikolata kasesi için bitter çikolatayı eritiniz ve yuvarlak kase kalıplarına döküp soğumaya bırakınız.
  • Çikolata donduktan sonra dikkatli bir şekilde kalıbından ayırınız.
  • Mousse'u çikolata kasesinin içine sıkarak dilediğiniz gibi süsleyerek servis edebilirsiniz.

Püf Noktası

En az 2 saat buzdolabında soğumaya bırakınız.

Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Paylaş

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz
Yorum bırakmak için önce giriş yapın

Benzer Tarifler

Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Tiramisu (kedi dili bisküvili)
70 Dakika
4-6 Kişilik
Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Panna Cotta
30 Dakika
2-4 Kişilik
Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Parfaits
20 Dakika
4-6 Kişilik